Українська Манітоба
-
Шось він затримався 😂
-
Оооо, я дуже care, я обожнюю срачики та коли в інтернеті, хтось не прав 😂
-
Awww, I'm so hurt (not) Дісклеймер: шановна пані з юридичною освітою (цілих 5 років лол), яка погано розуміє, що таке першоджерело, може не читати мої повідомлення, я переживу 😂
-
Я чесно, не можу виразити свою думку з професійною лексикою українською мовою, бо я не працювала в цій сфері до імміграції
-
А, тобто проблем із перекладом і розумінням змісту не було? Тоді ваш коментар - це просто спосіб пасивно-агресивно висловити своє «фє» до коментів, написаних міщаниною української та англійської мов. Зрозуміло, повідомлення прийняте, всі оцінили, всі продовжать писати так, як вважають за потрібне (не виходячи за межі правил чату), але тепер з розумінням того, що вас це дратує. Ок.
-
Бачив як ходив один чувак в вінерсі, назбирав собі багато всього але підійшов охоронець до мене з дружиною (той чувак тоді поряд був) і спитав чи все в нас ок. Потім ворюга покрутився навіть біля кас трошки постояв але все кинув і пішов з магазину. Фактично охоронець зекономив стору тільки на одному випадку свою зарплатню
-
Помойму, хтось провітрює пальтішко біленьке 🌝