Українська Манітоба
-
Ну там коли в кафе їсти не хочеш але треба і лінь думати то я завжди його замовляю і це зазвичай просто купа якоїсь зелені, сухарі і трошки сиру. Іноді щє помідорки кладуть 🙃
-
Помилка. Один реальний профайл, ні від кого не ховаюсь
-
Так так я знаю,і в руских групах ви любителька посидіти.Тому дякую ваша думка мене взагалі не цікавить
-
Вибачте 🙂↕️🙂↕️🙂↕️🙂↕️
-
Що тут розуміти? Простіше зробити з когось дурня, я ніж визнати свою помилку.
-
Я ніколи не писала, що я проти мату, я і сама можу навернути з три поверхи )) Але зазвичай намагаюся хочаб *** кілька букв замінити в матюках, так наче не так неповажно.
-
Ні ні,я про відношення до мови нашої взагальному, типу пиши як "удобно" навставляй англійської яку з легкістю в секунду можна на укр написати.Це ваше ставлення какіхразніц,вам так ж удобно))
-
я колись знайшов оригінальний рецепт олів"є.. Шо я можу сказати, "таку страну прос**ли" :D "Отож Олів'є розкладав на таці шматочки філе смажених рябчиків та куріпок разом із кубиками ланспіка (застиглий прозорий бульйон на кшталт сучасного холодцю); додавав ракові шийки; усе те поливав майонезом (а точніше, соусом «Провансаль»). У центрі композиції красувалася гірка вареної картоплі із корнішонами, оздоблена круто звареними яйцями. То взагалі було не для їжі, а задля естетики. Втім, відвідувачі не переймалися. Вони просто брали ложку та змішували всю ту красу! Яке неподобство! Люсьєн, котрий всю душу вклав у цей шедевр кулінарного мистецтва, був обурений невимовно. Наступного разу він сам узяв ложку і мовив: «Якщо вони хочуть їсти кашу, то нехай!» — і змішав усі інгредієнти. Отак і з'явився фірмовий салат «Олів'є», що став візитівкою «Ермітажу» та незабаром потрапив до відомих кулінарних книг того часу. "
-
це взагалі то правила чату щодо мов спілкування. Про це непотрібно окремо просити
-
Ви праві. Не протестують проти англійської тому шо москалі
-
ну от так технічно прибрали з дискусії так би мовити
-
А ви їй хто?Собачка охоронець?Окей, гуляй тоді,не цікаво
-
Бо ви причепились до нормальної людини
-
Олів'є салат російської кухні. Вже був тут один срач із цього приводу. Думали, що вже до всіх дійшло, але ні.
-
То для чого ж ти до мене пишеш?🤡
-
З вами пусту розмову теж нікому тут незручно вести, але вам то не мішає 😂😂😂
-
Дмитро, ви вже другий раз поспіль кажете про якесь нерозуміння. Нестандартність і критичність мислення не є вадою.
-
Так, московити часто винаймали шеф-кухарів з Франції. Та і не тільки їх
-
Треба щоб не тобі дурню удобно було,а тому до кого ти говориш або пишеш🤣Боже з ким я пробую дискутувати
-
Срач через один...2...три... Ермітаж це той, що в Москві був на Тверській?
22 Jan 2023, 08:02
211536/230598
30 minutes ago