Українська Манітоба
-
Лопаточкою перевертати, дуже просто. Але щоб стопку приготувати, то не "херак", а довго стояти і без телеграму! Бо згорять))
-
Криза 🌚
-
Чому на різдвяній мапі так мало точок цього року :(
-
Регот за кадром терпіти не можу Але ж це я Як вони роблять це 😱
-
Перемастіть медом та посипте цукром! А взагалі, можливо то й справді на любителя. Просто я їх їла двічі на рік в дитинстві: Святвечір та коли вишні збирали. От стало це делікатесом, який обожнюю))
-
Окей ) дякую))))) я куштував , не моє, але якщо ви наполягаєте - буду пробувати, поки не полюблю . Від творців Реверсивноі терапії 😂
-
Розумію Такий самий Навіть перегорнути не можу Гаряче ж 😱🫡
-
А ви обов'язково спробуйте, якщо вони добре приготовлені, то ви будете дуже приємно здивовані!
-
Я завжди беру polysporin Чорний, з антибіотиком
-
Кажу ж , сектанти
-
Так Ну коли я не буду так нервувати спробую ще Ок 🤓😉
-
Ніколи)) Але ви не в тік-тоці вчіться, а на довгих ютюб відео))
-
У мене чуть око не випало, ви спочатку пишете що ніколи не їли, а тепер пишете що коштували і то на ваше. Де правда?
-
youtu.be/QY_Mat2vSRU?feature=shared З едмонтону Мабуть вже кидали, я пропустив Може хтось ще не бачив
-
Ой зловили мене на брехні 😂 Ніколи не їв і ніколи не куштував - у моєму розумінні дві різні речі . Ні коли не їв - має на увазі , як отой шоколад з мʼятою . Типу я знаю що він існує, я іноді все ж таки куштую, але розумію , що кожного разу зря . Ніколи не куштував - це прям ніколи ніколи . Дякую, що вказали на неточність у моїх ствердженнях. Тепер буде , думаю, більше зрозуміліше 🫶
-
З вишнею, полуницями, малиною у бабусі в селі завжди готували
-
Я разів 5 пробувала Путін і таки сподобався
-
Ерік зламався, несіть іншого) Які у вашій паралельній реальності цікаві міркування. У нашій все простіше, ну спезділи та спезділи, з ким не буває!
-
Та буває, буває. Там ще інші букви написані 🙂
-
Якщо млинець тонкий, то можна його аккоратно лапками підчепити і перегорнути
22 Jan 2023, 08:02
211832/230596
about 2 hours ago