Українська Манітоба
-
Це ви про NFC, але ця технологія з'явилася 10 років тому. А як ви сплачували 15 років тому продукти?
-
5 - ок, але там про 15 було...
-
Apple Pay
-
Я щойно подумала, що саме регіональний менеджер в нас індієць і багато що стало зрозумілішим...
-
та телефоном, вже років 5 як оплачую все що можливо. Готівки трошки копійками в авто))) цього достатньо, як мені здається
-
Рахуйте, 14 років, травень 2011
-
Ви написали, що 15 років не носите ні готівки, ні кредитки, тільки телефон. Ну, ось ми вас і спіймали, бо 15 років тому це було неможливо.
-
Я недавно продавав телефони на marketplace, то при зустрічі обидва покупці (канадці) розказували, що настільки багато скаму, що вони навіть не звертають уваги на оголошення від представників цієї прекрасної нації
-
То треба дивитися індивідуально. У мене така історія була . Я пішов з тієї компанії ,після 10 років роботи . Але то насправді не тільки в Канаді ,так в багатьох країнах світу ,особливо в величезних корпораціях . Для бізнесу вони ок,бо дають миттєвий результат,але з точки зору майбутнього - то ні ,бо топові працівники уходять ,якість падає ,стандарти падають. Бо мало того,що вони економлять на всьому,так вони company policy ,постійно змінюють ,додають багато безглуздих правил і нових звітів на абсолютно дебільні теми . Наприклад : індієць менеджер з флоту ,хотів ,щоб офіцери ,коли їдуть в туалет , заповнювали форму ,де вказували ,як довго,коли , що там робили ,і як часто . Це реальна історія 😂
-
Ні, в 2011 моя перша робота була. Я вʼїхала з України в 2022 з 11 роками страхового стажу
-
Ви шо, не працювали коли були студенткою?
-
Кого ви там піймали? Я почала працювати в 2011, вже тоді готівку в руках не тримала. До того батьки платили
-
Навіть за кордоном у подорожах с 2015 не возила з собою готівку, бо мультивалютні карти то ❤️
-
Гарно вас піймали)Чого люди люблять піздіти в інтернеті?
-
Була кілька років тому на конференції про бізнес та технології. Один з виступаючих сказав що готівка — наш найкращий друг
-
У ті роки ця технологія була лише для обміну даними. Інфраструктури для платежів ще не було, там потрібні були спеціальні термінали. Сплатити у ті роки було неможливо. Зрада скасувалася?
-
Зараз, на жаль, не вигідно користуватися українськими мультивалютними картами, бо гривня слабка
-
А взагалі, Uber то файно, навіть Мексика, ДР, Індонезія
-
І Відні зажди брала Uber, починаючи с 2020
-
Це ще досить важко- наприклад я була кілька тижнів тому у Відні, на різдвяних ярмарках приймали лише готівку. У Гановері таксист не мав робочого терміналу, тому лише можна було готівку. Ще важко зовсім картками обійтись
22 Jan 2023, 08:02
212550/234614
2 minutes ago