Українська Манітоба
-
Ну, щодо стереотипів я б посперечався, але немає бажання. Якось серед моїх знайомих на кухні рівні права - у кого настрій той і готує, або разом.. Ну або " я готую ось це і це, ти- оте і оте". Працює...
-
До речі тут дуже популярно чоловікам в декрет ходити. У нас банк 4 місяці платить 100 % зарплати. То ходять усі чоловіки на 4 місяці 😁
-
Я скоріше маю на увазі загальні переважаючі настрої в певному суспільстві щодо питання, не 100% всіх людей, звичайно
-
Ну, на захист " загальних переважаючих настроїв" скажу одне: згідно статистики жоден холостяк з голоду не помер. Тобто готувати вміють усі, але після фрази " ти б без мене з голоду помер" майже всі чоловіки кухню будуть оминати:)
-
Багато хто вагідним вже в Канаду приїхав…
-
Ви знаєте, я згодна з вами:) Та я після року прийшла на роботу і трохи загублена ходила 😁 після трьох навіть не уявляю…
-
На жаль, війна легко руйнує всі подушки і визначеності, які були в сімей, коли вони народжували дітей
-
Але після одруження бачу якось швидко форму набирають, округляються так по-трошку 😁
-
Не можу не погодитися, але це працює в обидві сторони:)
-
✨ Що таке QuizLab? ✨ Це не просто гра — це вечір, який заряджає драйвом і гарним настроєм! 🎉 Уявіть: затишна атмосфера, цікаві запитання, які змушують мозок кипіти, і шалена енергія вашої команди. 🧠🔥 💡 Як це працює? Збираєте команду від 4 до 10 людей. Реєструєтесь і приходите у визначений день. Відповідаєте на запитання, смієтеся, сперечаєтеся, але завжди залишаєтеся на хвилі позитиву! 🎁 Навіщо це вам? Випробувати свої знання. Провести час із друзями або знайти нових. І, звісно, поборотися за звання найрозумніших та круті призи! Слідкуйте за оновленнями й готуйтеся до наступного квізу! 💥 Ваша команда вже чекає на вас. 📍 Деталі та реєстрація: t.me/quizlabWPG
-
Ще є таке, що вас запрошують в ресторан на вечірку до дня народження, а ви платите за себе самі. В цьому випадку взагалі можна квіти тільки принести
-
Тут не дарують гроші на день народження. Тільки подарунки. Чи можливо гіфт картки ще. З власного досвіду, якщо це колега чи подруга, то щось на 50-100 дол. Не бачила щоб дарували дорогі подарунки.