Українська Манітоба
-
Ого! Я грію до +22-23, у мене одна ковдра з Икеа осіння
-
+25, 2 пледа та ковдра 🤩
-
Ок, не кіловат, а… в чому там вимірюється споживання газу? Я про газ казала. Ось ми цієї зими поміняли газовий furnace (бо старому 25 років, і він нарешті здох). При виборі нового furnace наша родина навіть не замислювалась про карбон такс, а замислювалась про 1) які є зараз енергоефективні furnaces щоб зменшити споживання газу (і відповідно - рахунки за опалення), і 2) які є програми/субсідіі у Hydro для кінцевих користувачів. Обрали furnace про програмі Manitoba Hydro. Моя думка, що отакі прямі програми/субсидіі/заходи/пільги, як у Hydro (як приклад) є набагато більш ефективними для розвитку зелених та енергозберігаючих технологій, ніж ефемерний carbon tax, який всі сплачують автоматом. Наприклад, встановлення електро-заправок (для зарядження електроавто) вздовж Hwy 1 майже повністю спонсорується урядом. І саме завдяки цьому ці заправки поширюються, наприклад coop їх залюбки встановлює (якби це було за наш рахунок - то навряд чи).
-
Те саме ЕІ, робите парт тайм чи фул тайм на канікулах Наробляєте 700 годин (наче стільки треба мати протягом останнього року щоб відповідати умовам і брати виплати ЕІ) І тоді отримуєте їх протягом навчання
-
я не про доцільність того таксу а про його руйнівний ефект на економіку. Скільки там його зібрали і роздали назад? 40млн*300 то 12 мільярдів, так? Навіть якби ми просто втратили ті гроші то економіка б то пережила
-
Окєй, я згодна, що ефект не _руйнівний_. Але продовжую триматись думки, що в Канаді цей ефект скоріше негативний, ніж позитивний. Я вище писала про негативні наслідки для галузей, які залежать від fossil fuels - а в Канаді, через кліматичні та географічні особливості, таких галузей багато і вони критичні (від банального прибирання снігу взимку (я ще не бачила електричних снігоприбиральних машин 🙂) до сільського господарства (особливо тут, в преріях).
-
Але ж ЕІ коли тебе звільнили, а не ти сам, так?
-
а краще перед навчанням - фултайм і цей час брати максимально багато годин байвіклі, щоб отримати максимальний ЕІ щоб можна було жити на ці гроші
-
там ви обираєте причину звільнення і можна обрати навчання)
-
та 25 взимку - поки вдягнувся йти на двір то вже весь мокрий. ми тримаємо 22
-
+25° тут хіба що щасливі мешканці апартментів у яких "все включено" в рент тримають... 🥳 Як тільки починаєш платити за опалення а гарячу воду сам, відразу терморегулятор чомусь "залипає" на +20°, 😐 а слово "ванна" перетворюється на "табу" тому що є душ 😈
-
Кожен обирає те, що йому більше дт вподоби Одні - ходити по хаті взимку в шортах Інші - ходит по хаті в long pajamas, а на зекономлені на опаленні гроші раз на рік тиждень погрітися десь на сонці на березі океану Що кому до вподоби
-
youtube.com/shorts/72X1YVrc32k?si=bECOmsixkJwBHm32
-
Планується поїздка в Україну і назад в Канаду в квітні, якщо щось не заборонене потрібно передати не дуже велике - звертайтеся в приват. Шахрайські схеми,або типу Ви купіть і привезіть а ми потім розрахуємося - не пропонувати. PS. Тільки не важке) Дякую
-
та який тоді сенс супевати та жити в своєму?! щоб мерзнути та приймати душ? та ну його...живемо один раз і хочется жити з комфортом
-
Це зветься корупція, коли держава вибірково підтримує певний бізнес Безнес мають розвиватися та просуватися з рахунок власного доходу, а не за рахунок платників податків
-
та рент де все включено і можна і в теплі і іздилити ввідпочивати на берег океану))
-
Отож. Звідси Питання: Чому я, людина якій подобається v6, маю платити за розвиток Не життездібного бізнесу EV? Тож -> к о р у п ц і я
-
ну так а чого виробники не займаються підримкою? вкладаючи кошти в інфструктуру і т.д. Чому держвав за нашиї грошей підтримує ринок збуду для автоввиробників7
-
В своєму будинку можна завести собачко і вигулювати її прямо в дворі коли ліньки. І коли вона буде гавкати, сусіди чути не будуть
22 Jan 2023, 08:02
240000/241418
8 minutes ago