Українська Манітоба
-
Шановні, поділіться будь ласка досвідом, як вам вдалось зареєструватися на рандеву (Державні послуги) у Best Western Plus Hotel на сайті manitoba government. Там же постійно немає вільних слотів, попри те, що пишуть, що вільні місця додаються кожного дня(( Може є якийсь лайфхак?
-
Спробуйте знайти в Фейсбуці
-
Лайфхак - прийти без запису. На початку грудня приходила туди з мамою, мали призначений час, але ніхто не питає чи ти по запису, чи ні. "Куда хочешь, туда и ставай в очередь", таке було "привітання".
-
Неочикувано, але здається доведеться саме так і зробити
-
Дякую.
-
Ми теж так робили. Я і не знала, що треба записуватись. Прийшли просто спитати, а вийшло, що зробили всі документи.
-
Вам пощастило, зазвичай довга онлайн черга. Був вчора там проїздом, зайшов спитати, як зробити сін, бо загубився, сказали тільки по запису, хоча людей не було.
-
Сходіть в Service Canada. Там по живій черзі сін роблять.
-
Можливо. Тоді також не було, максимум двоє. Але ми недавно теж ходили змінити адресу в хелскарті, то людей було багато, але сказали почекати, поки пройдуть люди по запису. Мені здається, краще взагалі до наших волонтерів не звертатися і нічого їм не казати, а просто піти наліво і направо і зробити всі документи. Я взагалі толку у волонтерах там не бачу.
-
Можливо, ми були ще в кінці січня, то всі були на місцях.
-
Так і зробив, і в перший раз ходив не в готель а в Сервіс Канада.
-
В мене сін вже є, мені само медичні картки треба зробити
-
Вчора був, то вже не бачив тих хто видає хелзкард, тільки дві дівчини по 25 років. І вони вже не там де раніше були, на ліво по коридору, а відразу біля входу.
-
В Best Western крім волонтерів ще хтось є (тобто, канадійці - представники держустанов), до кого можна звернутися? Чи мова про інші місця, де роблять Health Card?
-
Так, наші волонтери це окрема тема. Так робив коли міняв хелкард , але волонтери перестріли по дорозі і сказали, отримав послугу - реєструйся для галочки. 😁
-
Доброго дня.😊 чому якщо у маршрут входить ще жовтий автобус, то плата вказана 6,30 $ хоча по часу не перевищується і близько 1,15 год? Дякую!!!
-
Every day cool story bro
-
#такакультура
-
якісь чорт кинув в мою тачку мілкшейк під час руху, то я їхав за ним і бібікав а він тікав
-
Хто підкаже що це і що з ним робити
22 Jan 2023, 08:02
26388/231264
2 minutes ago