Українська Манітоба
-
@const999, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Проходила СРR у canadian-training.ca.
-
А скільки коштувало, якщо не секрет?:)
-
Вчора під час вечірнього вітру бачив людину в гумових капцях. На питання, чи не холодно без теплого взуття, відповів, що має теплі шкарпетки
-
Всю зиму ( які і попередні 30 років ) відходив в кросах. Не бачу нічого страшного ,якщо вмієш користуватись інтернетом і автобусами . Коли є авто - то взагалі нема шо казати .
-
Базовий одноденний курс коштував близько $2000 для групи 20 осіб. Тобто сто з людини. Платив роботодавець
-
Вже один такий є в оркостані, що купався у ополонці і після того дістав гангрену ступнів та кистів рук
-
Ліки дорогі. Беріть все , що є. Не взяли і пожаліли. Одежу зимову, взуття добротне ...
-
Та ну. Це в кого яка зарплата. Комусь і з українською недорогі. 10 процентів жителів Манітоби в футбанк ходять. Я Канаду люблю, але треба реально на речі дивитися...
-
Теоретично, треба. Але по місцю все. І залежить від посади.
-
Слід пояснити ситуацію роботодавцю і запитати, як діяти.
-
Ви зараз як гроші отримуєте, сплатить різницю в податках, якщо є договір між державами. Можна й зареєструватися. Від ситуації. Головне дохід покажете ...
-
Ні, не можна працювати, поки у вас нема фізично документа. Роботодавець не візьме на роботу. Вимоги секторів економіки, де вимагають дозвіл на роботу без обмежень, дуже строгі.
-
Добре, дякую!)
-
Татьяна Гридина, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Слухав радіо, щось трохи більше 100 тис цифра була, якраз до 10 процентів тягне... але то не суть ...
-
Вже ні, не можна.
-
Звідки у вас інформація про 10% мешканців Манітоби, які ходять у фудбанки? Щомісяця, приблизно 90 тисяч манітобців користуються фудбанками та різними програмами, пов"язаними з цим. Населення Манітоби майже 1.4 млн 90 тис - це 6.4% населення провінції.
-
Тут Дмитро, можу помилятися, писав, що можна на границю з США їхати і там зробити. Почитайте в групі. Бо я місяців 4-5 чекав ...
-
Ви, як завжди, праві.👍 Правда, бачив людей, що без цього працювали, але по недогляду роботодавців, бо не всі розуміють, що то за обмеження і чому...
22 Jan 2023, 08:02
28686/234665
22 minutes ago