Українська Манітоба
-
Всім привіт Хочу запитати людей які вже якийсь час знаходяться в провінції, плюси і мінуси якщо можна? Як вам провінція? Варто вибирати її чи ні? Дякую
-
Це впжко описати, бо + та - в кожного свої, я наприклад обожнюю тутешню зиму бо це реальна «зима», я насолоджуюсь навіть коли холодно і автобус чекаєш. А хтось холод ненавидить. Що для мене + для вас може бути -, тому все відносно дуже
-
Ні те і ні друге. Подумайте ще.
-
А тата з Манітоби можна додати?
-
Та там такий строк придатності на безлактозному молоці, що я не впевнена чи воно закислиться) і чим можна закислити? Безлактозним йогуртом?
-
В чому полягає дивність? Дивність у виборі майбутньої провінції, в якій планую продовжити принаймі частину свого життя? Дивно хто це не робить....
-
Ок,дякую
-
Хіба купити безлактозне молоко, закіслити і зробити з нього сир?) 🤷♀️
-
Користувач vvtlk, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Хто схоче напиш..") не відповідає мові правил чату.
-
Це все дуже суб’єктивно
-
Ну я дивився по калькулятору, це конкретно мій кейс буде 180 дол.
-
А можна й мене додати в групу? Дякую
-
160 cad міс
-
В мене страхівка в Онтаріо була 125 дол. для особистих потреб, коли взяв ще для роботи, то одразу 240 дол., а в Манітобі виглядає так, що вийде щось середнє ~180 дол. Так що не сказав би, що дуже дешевша страхівка в Манітобі.
-
Всім дякую хто відповів. Вдячний кожному. Так для кожного свої + та -.
-
Але ж бачите мені холодно то +😂, принаймні точно в мої мінуси не входить)
-
Дякую за прямоту😉
-
Я зараз скажу шо той хто каже -40 це холодно той дурачок, але прийде мама у якої діти і скаже шо дурочка я І так по будь якому питанню
-
Плюси: багато місця, рівність прав і правил для всіх, легалайз марихуани. Мінуси: холодно, холодно, холодно 😉
-
Ну блін, комусь тут подобається, комусь категорично ні Хтось каже -40 холодно, комусь нє Це залежить від того які у Вас запити і очікування
22 Jan 2023, 08:02
30809/237303
6 minutes ago