Українська Манітоба
-
Йти та розмовляти можна, але варто пам'ятати що: general rules are : No credit line for temporary residents; 6 month of payroll before increasing credit card limit
-
Що м'який акцент, немає рашн хард прононсіейшн. Типу Х, К, Т, П
-
І мене. Що це означає)))??
-
Мені пару раз питали French? 😂
-
А ви такий - яя, да іст фантастіш)))) 😁
-
Ось кому я заздрю так це дітям😀 вони як губка все впитують в себе і акценту ніякого нема 😂
-
Мене часто запитують чи я не з Ірландії 😂
-
Доречі, Лілія десь у Даунтауні наче у відділенні
-
Нещодавно була в зубного, поки він виходив, то спитала в медсестри, чи можу вийти в restroom ( то вже потім звернула увагу, що тут майже всюди пише washroom), ще й пів щелепи заморожено), а вона так задумалась і каже - в ресторан? Ну, треба почекати, поки анестезія зійде 🤣 А загалом я лише тут, в Канаді, остаточно усвідомила, що з акцентом нема дуже сенсу боротися, особливо якщо він адекватний, а не «лет мі спік фром май харт». Вимова - так, а акцент вони все одно чутимуть. Я після приізду отримала 4 чи 5 компліментів щодо акценту, що він саме красиво звучить. Причому мене спочатку такі коментарі хвилювали, що аж спитала , що саме це значить і як звучить - відповіли, що м‘який. І ідентифікувати краіну походження не могли.
-
Що це за daylight ride?
-
Я вже й перестав питати, але це кажуть тільки американці із західних штатів. Південні та Східні штати чітко ідентифікують, що я slavik.
-
Може варто взяти для початку "daylight ride" за кеш А придбання "тачки" залишити на "потім"?
-
То ютм помітки з нього обріж, маркетологи просто помітили собі що ти саме Вася і прийшов з контекстної реклами гугла. Отак: gopeer.ca/borrow/
-
Сорі, лінк якийсь дивно довгий.
-
Можете ще спробувати gopeer.ca/
-
Але всерівно відмовили.🤷♂
-
Мені вже підняли ліміт по кредитці. І робота досить не погана.
-
Я б і не проти. Немає достатньої суми щоб взяти щось адекватне, а не відро з гайками.
-
Він мав на увазі якись простенький більш-менш адекватний жоповозік на перший час.
-
Всі інструкції про те, як зробити візу з Канади у закріплених повідомленнях в імміграційному чаті.
22 Jan 2023, 08:02
30963/230458
21 minutes ago