Українська Манітоба
-
І що за маячню ви скинули? Де хоч слово про можливість носити з собою знаряддя для самозахисту, навіть той самий балон. Всі ці безглузді тексти, які ви скинули, не працюють коли вночі на перевулках на тебе їде індіанець з битою на ровері)
-
А можливо потрібно забувати «як а морду дати»? Не знаю. Все ж таки тут спокійно
-
Фактично закон забороняє використання цієї зброї для самозахисту... Тобто це теоретично можливо, але зі стількима "як що" що бажання застосовувати її у вас не виникне.... А як що ви всеж таки це зробите, то отримаєте великі проблеми із законом Від "яким чином заряджена зброя опинилася в вашіх руках" до "а точно це було необхідно її застосовувати?" Всім безпеки
-
Чому? В мене Bell. Як і Shaw вони мають fibre cable (в залежності від району проживання). і той і той провайдер добрий
-
До чого тут США?) Ми де знаходимось? Якось не дуже у вас з аргументами
-
ну в тому й діло. Уявіть що поряд з вами хтось з ножем нападає на чиюсь навіть чужу жінку чи дитину. Ви би бігли від нього змагаючись з дитиною хто швидше втече а кого приріжуть ? Чи кинули б під ніж свою "пєчєнь" з надією що поліція приїде і заарештує його швидше ніж він ножом махне. Чи які там ще є у вас "законні" варіанти ? ніяких. Чи все ж таки хотілось би мати інший варіант ? Я знаю що це не таке просте питання, но діло в тому що тут закони дуже сильно недопрацьовані від реальності і ніфіга не захищають. І я ж не кажу що "все кругом гівно" по цій причині. Це не так. Це нормально коли не всі закони працюють як повинні, не нормально кричати про те що вони ідеальні, коли це зовсім не так
-
Зараз розкажуть, щоб такого не було, треба сидіти вдома, їздити тільки на машині і днем,а якщо щось трапилось то біжіть дуже швидко в іншому напрямку, а поки біжете можете подзвонити в поліцію🤣
-
люди живуть тут довгий час і в більшості випадків все ок, але є індивідууми, які потрапили за кілька місяців в дуже неприємні ситуаціі. Звичайно з сотнями тисячами кілометрів досвіду нема 100% що не потрапиш в ДТП, але коли відразу сів за руль і за два місяці потрапив в 10 ДТП то мабуть щось не так.