Українська Манітоба
-
Як я вас розумію))) В мене схожа ситуація була ще в 2015 році, коли вперше поїхала на роботу закордон і зіткнулась з британкою. За півгодини розмови я тільки посміхалася, кивала головою і іноді вставляла "єс, ай андестенд ю" 😁 Десь за пару тижнів зрозуміла, що ніхто толком по правилам не розмовляє і навіть якщо ти шось не так скажеш-тебе зрозуміють або ж перепитають Не бійтеся, вас за помилки не поб'ють і тицяти пальцями чи повчати не будуть, ми не в школі)) Я на роботі вже тут у колеги запитала, коли у нас salary, то був 5ти хвилинний ступор у неї, бо тут так не звикли зп називати
-
Я коли сюди летіла 2 дні пробула в Ірландії і після першого дня просто сиділа і плакала, бо думала що це крах і всі так говорять. Я просила мене на роботі виправляти, якщо незрозуміло або якась груба помилка, але всі polite тому мовчать🙈 тому вічно в курсах/інтенсивах але здається, що цього недостатньо
-
А як тут зп називають? Бо я безробітний😂 а всеодно цікаво
-
Користувач DmitriyArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Бо навіть не всі носії англійської розуміють що вони кажуть
-
Ірландська та англійська, наскільки знаю розмовляють на англійській, але та англійська дууууже цікава
-
Пасха не продається. Можна купити паску. В польському магазині повинні бути.
-
Мовний бар’єр, всі через нього проходять… Напочатках всі туплять 🤭 Practice practice and practice! Та треба через себе переступати, робити помилки, червоніти… а як ще навчитися?) Головне не боятися, канадці дуже толерантні до наших перлів;)
-
Підкажіть, чи потрібна бустерна доза від коронавірусу?
-
Доброго вечора
-
Ви хочете, щоб вам знайшли житло?