Українська Манітоба
-
Як їх шукати , ті церкви? Просто прийти до них?
-
Чи поділіться друзями канадійцями🙄
-
А хтось можливо ходить на спікінг клаби , чи мін би спитатись чи планужть місце у вас ближчим часом)
-
Добрий день. Підкажіть майстра який має підйомник і може зробити якісно діагностику ходової і двигуна.
-
Kurwa?😂😅
-
У нам у East St. Paul кожної неділі базар, то там кожен тебе зачіпає і хоче щось говорити. Можливо тому що є пару стендів з beer, vodka and wine sampling;-)) але скоріше тому що більшість пенсіонери і їм немає чим зайнятись. Приізджайте в неділю пл дорозі на Birds hill beach, попракткуєтксь;-))
-
Я все думаю організувати розмовний клуб, але постійно відкладаю 🤦🏻♀️ п.с. я викладач англійської 👩🏻🏫
-
Давайте наведу приклад. Я купив Хюндай Санта Фе 10 місяців назад. Прайм 3800. З сейфті. Поставив на облік. Такс приблизно 300 $. Через місяць новий акумулятор , 220$. Потім перед колодки 65$ , міняв сам, на сервісі 120$. Потім засвистів підшипник в натяжителі. Глянули (за глянути 140$), а там грм при смерті. Заміна стала 1300$. Міняли місяць, бо проебали з першого разу, і стукнули мені клапана. Натомість я їздив місяць на їхньому траку, але то акт доброї волі зі сторони сервісу. Далі задні колодки. 75$, міняв сам. Потім блок управління пічкою та кондиціонером 65 $ з розборки. Міняв сам. А, забув! Розвал Сходження теж робив пару місяців назад. Заодно поміняли місцями колеса. Перед на зад і навпаки. 160$. Рахуйте. Майже рік експлуатації старого 2005р авто в що вилізло. Дирки по кузову по кругу, але їздить. Але за ці гроші вже за рік заплатив би пеймент за нове авто. P.S. Дуже хочеться заправити кондюк… але ціна 350$ трохи смущає. Не так вже й жарко на дворі. Всім хороших покупок. P.S.S. Якщо мене спитати чи я жалкую, то ні. Більше грошей не було, пішки не ходили. Витрати витягнули, не в боргах, то вже добре. Написав для того аби новоприбулі такі як я трохи зорієнтувалися як може бути.
-
Можливо хтось має вільне місце на роботі, для мене( англійська на рівні бегінер) можливо на склади, або на кришу вже думаю податись … робота треба:(