Просити лайт дьютіз. В мене колега приніс довідку від лікаря, що не може тимчасово нічого піднімати тяжче ніж 25 фунтів. Все ок, працює далі, йому нічого не дають робити із "складських" обов'язків.
Дякую. Я літала дуже часто , але ніколи до цього такі пересадки.
Можна останнє питання.
Після отримання багажу їй куди треба йти з того залу, щоб здати його окремо ? Я думала що просто у термінал виліту на реєстрацію, а ви кажете є окремий вихід
Засабмітив заявку на пікнік, на 17 червня. Подивимось чи при приймуть. ені потрібна буде допомога для організації. Формат- потлак, спілкування, поряд знаходяться дитячі майданчики.
Їй треба іти туди де видають багаж. Але її направлять, не турбуйтесь. Скільки літаю, ще не бачила щоб люди там повністю загублені ходили;-) тим більше тепер, коли стільки Українців літає
Я б запитав керівника безпосереднього, які варіанти можуть бути. Думаю, що sick leave неоплачуваний можуть дати, поки лікуєтесь, не помирати ж на тій роботі 🤷♂
Ось це теж факт. Та робота важка капєц, ще й зараз жара/духота. Реально +40 в приміщенні. Але типу не хочу зараз роботу нову шукати, бо процес може затягнутися. Але мабуть буду паралельно щось шукати і пробувати брати вільні дні на інтервʼю.
Якщо ви працюєте в якійсь такій не найкращій конторі (може просто маленька дуже), що у них немає extended leave оплачувального, то або лайт дебюті, або за свій рахунок
Тю, як це нащо. Щоб бути включеними в Топ Манітоба Емплойєрз і щоб HR цим пишався аххаха
Ну п якщо серьозно, то наявність такої можливості свідчить про турботливе ставлення до своїх працівників.