Українська Манітоба
-
Що по кулкам 🥚? Зовсім біда? Всі ГМОшні?
-
В Україні через розтаможку , а тут ?
-
Трошки холестерину в чатік;)
-
І тут така ще Сара, після bacon-wrapped cheese fries 😂
-
Мені ще оце подобається)
-
Доброго всім дня. Підскажіть де саме дешевше зробити сейфті?
-
Так, це правда, але є багато канадців які добре дивляться за фігурою.
-
Ось тут пошук авторизованих сервісів, які можуть видавати сертифікати Light Vehicle Inspection (COI) apps.mpi.mb.ca/InspectionStations/
-
Що вигідніше по інтернету bell чи shaw?
-
А от цього не бачила щось ><
-
Та чого, є багато, просто вони всі по спорт залах сидять, ти їх не побачиш на вулиці ;) Мене більше всього вбиває, коли їдять всяку заразу, в спорт зал не ходять і виглядають як моделі з обкладинки журналу, от де справедливість? 😂
-
Гляньте на те які у компаній promotions, може це допоможе вирішити. Також у Rogers бувають класні промоушени
-
Раджу Bell MTS від пана Андрія з Tbooth wireless at St Vital Centre maps.app.goo.gl/SZcJo3N1QuWyVZfT9 50 баксів на місяць - 500/500 Mbps
-
А в Дубаї безплатно віддають , то що робити тепер ?
-
Трішки не зрозуміло, чи підходимо ми під цей ребейт. Ще return за 21 обов’язково чи RC151 вистачить їм? Інформація то вся необхідна є там.
-
А якщо сім'я прибула рік тому, RC151 не подавали, лише декларація подана за 2022, ще жодної виплати не отримали. Чи будемо eligible?
-
Отримають New Grocery Rebate ті, хто був зареєстрований для виплат GST/HST у січні 2023 року.
-
Ви не можете файлити декларацію за 2021 рік, якщо прибули до Канади у 2022 році. Інформації з RC151 або RC66SCH повинно вистачити
-
Віталій, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Хто знає непогані страховки суто на стоматологію? А то дивлюся по сайтах а там комплексні медичні, які наче ітак держава покриває, то хочу тільки стоматологічну
22 Jan 2023, 08:02
69063/229525
about 2 hours ago