Українська Манітоба
-
Нічого не помінялось і не поміняється. В українців немає статусу біженців, а тому вони є звичайними іноземними працівниками. СUAET - це не спеціальна програма чи статус, а спеціальні тимчасові заходи на основі чинного законодавства. CUAET не є підставою для виключення.
-
То для всіх не резидентів,а не для cuaet
-
Мокрі цифри з емоціями, помилився всього на два порядки )
-
Віртуальна в моно - не кредитна. Взагалі віртуальну зазвичай саме для стрьомних платежів відкривають і гроші на ній не тримають. А аналогічно зупинити підозрілі платежі по дебетовій у Канаді не можна?
-
Та я кажу ,тут щось не . Коли ми в’їхали нам дали показники лічильника ,там було 2004 . А хлопці із Манітобськоі гідри рахували з 1488 . Тобто просто захотіли нам приписати майже 500 кВт. І зараз я впевнений ,що там не 2880 була на 18 січня . Ну і показники лічильника ,які я пишу їм в кабінеті до дупи . Вони самі собі щось незрозуміле рахують . Буду дзвонити.. Але тут все так працює ,спочатку роблять проблему,ти їм дзвониш і вони її вирішують,такий місцевий спорт .
-
Пропрацювала на гарячій лінії Райффайзену півтори роки у 16-17роках. Досить часто робила заявки про отакі спірні транзакції. Зтикалася також з тими, що вже у процесі або завершено. Так от, після розслідування з боку відділу безпеки банку гроші поверталися. І не тільки у Райффайзені, інші банки всі між собою співпрацювали з цього приводу. Інша справа, що у 90% випадків клієнт сам десь зливав свої данні через економічну необізнаність або з картки робила покупки дитина чи інший родич. У Канаді, доречі, через економічну необізнаність теж кожного року страждає багато людей від скаму і не всім гроші повертаються. Доречі, блокування та безкоштовний перевипуск скомпрометованої картки також був частиною процедури.
-
Ще й як повертали. Цілі схеми є з поверненням. Один чувак відкривав собі брокерскі рахунки для торгівлі на валютному ринку Форекс. Закидав на всі 5 тис. з шансом отримати профіт 50 на 50. Якщо заробляв то виводив гроші з профітом, якщо втрачав, то робив відміни, ПриватБанк вертав. Це мені знайомі розказували з брокерської контори...і так можна робити в багатьох сферах...
-
Цікаво, хтось грає у лотерею грін кард?
-
Відкрию секрет: у нас вони насправді теж pending, але просто ми це не бачимо. І вся процедура протидії шахрайства приблизно така сама як і у Канаді. З різницею тільки у нюансах законодавства, а так правила міжнародних платіжних систем всюди однаково діють
-
Ось приклад, коли перевага pending transaction відчувається явно. Якщо ви користуєтеся кредиткою, то будь які підозрілі транзакції по кредитці можна зупинити. Для цього перевіряйте свій рахунок хоча б кілька разів у тиждень або налаштуйте повідомлення про транзакції. Я особисто мав ситуацію, коли банк зупиняв кредитні транзакції по підозрілих платежах і міняв карту безкоштовно.