Українська Манітоба
-
Ну то я розумію, але чи варто
-
Але потім я прикинув одно до іншого і сказав ок я пішов працювати і сенк ю. Бачу що вони так в сенсі? а я побажав гарного дня і більше про то не думав, думаю на відміну від опонента 😂
-
Дивись, тебе їх внутрішньо-фіремні приколи не цікавлять. Твоя задача, як у шпигуна, відпрацювати на цій роботі потрібний срок, отримати номінацію та грошове винагородження, а потім що хочеш, то і робиш. Не брати оце все лайно з фаворитизмом і психами близько до серця
-
Я б сказав тут не про терпіти а відноситися до того як до тупих. Бути вище цього, в мене нещодавно була подібна ситуація де зі мною почали розмовляти у бидло тоні. Перша емоція була послати нахер і сказати щось типу фак оф біч
-
Ну дивись, якщо ти просто терпиш без вигоди для себе (щоб не побили палкою), то це так собі. А тут ти терпиш бо тобі треба отримати папірець важливий. Якщо хочеш ризикнути, то будь ласка. Але є ризик, що папірець доведеться відпрацьовувати знову.
-
👍 От про китай би послухав.
-
Лол, забий на це і працюй, камон. Вже на носі завітна номінація :)
-
Ну можна взяти середне значення 3 місяці, і рахувати. Якщо залишилося ще менше 5 місяців, то я би забив.
-
Скіки ще до номінації?