Українська Манітоба
-
Ну скажімо так, з маленьких містечок Манітоби я б його найменше рекомендувала. Нє, найменше б Томпсон, а потім Свон Рівер. Але це не означає, що там прям капець неможливо жити. Якщо не звертати уваги на наркоманів та пʼяничок, а жити собі в своєму колі, в комфортній квартирі/домівці, то і норм цілком. Як і в Вінніпезі ахххаха 😂
-
Дякую вам !
-
1. Зверніться письмово або через і-майл ( щоб було точне документальне підтведження вашої позіції) до complains department Аір Канада і Лот. Лот має право продавати квитки на рейси Аір Канада через share code agreement. Якщо вони продали вам квиток що був невірним для Аір Канада, то це їх проблема. Якщо квиток був коректним і робітник аеропорту накосячив - то проблема Аір Канада. 2. Після цього спробуйте звернуться до канадського регулятора ( якщо це трапилось в Вінніпезі, то це офіцер в західній Канаді). Ось лінк, там є і-майл. Усю комунікацію - тільки письмово. Якщо хтось вам щось обіцяв - описуйте як можна детальніше хто, коли і що. Вам буде непросто, але треба відстоювати вашу позицію. Якщо я розумію коректно - Аір Канада мала право змінити ваш польот , але так щоб ви встигли на рейс Лоту ( і це робиться без додаткового платежу) otc-cta.gc.ca/eng/regional-enforcement-officers
-
А у вас є здогадки як могли зняти 1500 без пін коду? В мене немає В тому вся і проблема, що там нічого не ясно
-
Я не вводила пін код Вона мене зареєструвала на рейс о 6:50, а літак о 8:10 був, тому я не встигла глянути одразу в програмі транзакції? я перевірила банківський рахунок лише коли прилетіла у Монреаль