Українська Манітоба
-
1. Зверніться письмово або через і-майл ( щоб було точне документальне підтведження вашої позіції) до complains department Аір Канада і Лот. Лот має право продавати квитки на рейси Аір Канада через share code agreement. Якщо вони продали вам квиток що був невірним для Аір Канада, то це їх проблема. Якщо квиток був коректним і робітник аеропорту накосячив - то проблема Аір Канада. 2. Після цього спробуйте звернуться до канадського регулятора ( якщо це трапилось в Вінніпезі, то це офіцер в західній Канаді). Ось лінк, там є і-майл. Усю комунікацію - тільки письмово. Якщо хтось вам щось обіцяв - описуйте як можна детальніше хто, коли і що. Вам буде непросто, але треба відстоювати вашу позицію. Якщо я розумію коректно - Аір Канада мала право змінити ваш польот , але так щоб ви встигли на рейс Лоту ( і це робиться без додаткового платежу) otc-cta.gc.ca/eng/regional-enforcement-officers
-
Зателефонували сказали що чекайте дзвінка, але я поїхала у відпустку до Європи, і пропустила дзвінок (
-
А у вас є здогадки як могли зняти 1500 без пін коду? В мене немає В тому вся і проблема, що там нічого не ясно
-
Та чого? Цікаво ж, як влаштовуються люди. Я кілька місяців тому почув чудову історію успішної адаптації та роботи в містечку Агборг.
-
Погане місто?
-
Може вони подзвонили сказати що Галя відміна ? Можна ж там якось онлайн подивитися. Нам дзвонили сказати «міскузі, шукайте новий апоінтмент»(досі шукаємо 😂)
-
Добре. Дякую
-
Не треба 😂
-
Дякую
-
Я кілька разів їздила туди навіть не в листопаді, а прям посеред зими. За кермом авто. Ще жива )) Все буде нормально, траси функціонують і під час холодів.
-
о, тут тоді не підкажу, на жаль, але бажаю успіхів, історія з mpi зараз зовсім зла
-
О, то ви на північ їдете від Вінніпегу. Там може бути вже холодніше. Чи можете ділитись своїми враженнями та досвідом життя у Swan River? Впевнений, що багатьом буде дуже цікаво!
-
Так є. Від аеропорту в 11 кожен день
-
Swan River
-
Пропустила дзвінок від MPI , реєстрація на здачу прав
-
Я не вводила пін код Вона мене зареєструвала на рейс о 6:50, а літак о 8:10 був, тому я не встигла глянути одразу в програмі транзакції? я перевірила банківський рахунок лише коли прилетіла у Монреаль
-
Вам треба саме МРІ чи будь-який Автопак у будь-якому брокерстві підійде?
-
що саме вам потрібно там зробити? westland insurance на Ness точно працює, наприклад, я там змінювала адресу на посвідченні днями
-
Їдете від Вінніпегу куди саме?
-
В листопаді вже може були сніг. А може і не бути. Ви будете їхати рейсовим автобусом (тут шо, є рейсові автобуси? 😳😳😳)? Доїдете, навіть якщо сніг випаде. Дороги ж чистять від снігу. Навіть траси ))
22 Jan 2023, 08:02
91943/230187
2 minutes ago