Українська Манітоба
-
Людям хочеться знайомий, звичний смак/продукт, це як comfort food, це цілком нормально.
-
Я не чекінилас онлайн, я прийшла з квитками щоб мене заченінили
-
Так чи інакше, агент у вас була Lot, і якщо маєте усі докази то пишіть їм. Вони повернуть, але може зайняти час
-
Ви історію прочитали ?
-
Ескалація до менеджменту
-
Так, садить авіакомпанія, а не агент
-
Що робити у цій ситуації , коли misconduct зі сторони працівника ?
-
Навіщо? Якщо я маю квитки, зачекінився онлайн, маю посадочний пас, то рейс є
-
Мені агент сказала що не посадить мене на рейс з цими квитками
-
Так воно в мене було
-
Так воно і є .
-
Та ніхто нічого не впарює точно. Це було б misconduct зі сторони працівника аеропорта. За таке звільняють з роботи
-
Бронювання дуже просто перевірити online, займає пару хвилин.
-
Так вона не погоджувалась купувати, їй сказали що замінять .
-
Так я не погоджувалася їх купувати! В тому і проблема Мені сказали, що безкоштовно їх замінять бо там якась проблема, а так я платила додатково за багаж то вони мали данні моєї карти І разом з багажем я побачила ще транзакцію за квитки
-
Ніколи не стикалась. Агент була від Lot, то вам лише з Lot потрібно і говорити
-
Ну тут заднім ходом нічого не зробить . Нажаль, на майбутне тільки но, дійсно бігати по літовище та на всіх там орати . Або спокійніше , до представника авіалінії, вирішувати доказуючи зі всіма доказами 🌚 Я не знаю що можно зараз робити , ситуація дуже дивна , така дивна що досі не віриться .
-
Незрозуміло, чому ви погодилися купляти нові квитки на інший рейс, якщо ви мали оплачені квитки на руках. З'ясовуйте через менеджмент того агента, яка продала ті нові квитки.
-
Так, ситуація дивна , тому я і запитую чи хтось зі схожим стикався? І як правильно діяти? Бо у мене таке вперше
-
Вікторія , чого ви пристали до Анни то? Вам вже все сказали , її провини тут нема . Тут відверто тупанув цей агент , та впарив їй квіток , зараз роблять вигляд що ніхто нічо ніде , навіщо ви шукаєте провину людини , яка ділиться досвідом .
22 Jan 2023, 08:02
91983/230226
23 minutes ago