Українська Манітоба
-
Де я сказав хоч слово про те, що місто погане? Шо ви несете, лиш би посваритися.
-
У мене теж є така😉
-
Особисто я почуваюся чудово тут! В Assiniboine парку, де ми іноді гуляємо жодного разу наркоманів не пригадую, тож певно не "кишить" ними. На вулиці не оглядаюся ні при світлі, ні в темноті. На роботу їжджу автобусом, де жодного разу не було "цікавих" пасажирів. Велосипеди стоять ціле літо на балконі на 1 поверсі і не пристебнуті. Може я в іншому Вінніпезі 🤔 А може прислухалася до порад... Пам'ятаю, як Аня писала десь рік тому, коли я ще в Україні була і все на вус мотала: що здався вам той Даунтаун, я там хіба проїздом або на концерт. От, золоте правило щасливого життя у Вінніпезі!
-
Живу біля Safeway, тому десь 3 рази на тиждень заходжу туди. Дуже частенько спостерігаю картину ях хтось вибігає з магазину з якімось товаром)) Мені це нагадує американський футбол, коли гравець біжить з м'ячем) Хоча одного разу охоронець вишвирнув ворішку з магазину) так він ще їх матом крив за те що вони ні дали йому втікти 😄 Намагався декілька разів пробігти знову в магазин, але після декількох невдалих спроб здався))