Українська Манітоба
-
currencymart.net/currency-exchange/winnipeg/stvital/index.html
-
Він сам сказав
-
А як ви дізнались зарплату колеги? Це є конфіденційна інформація, розкриття якої є порушенням
-
Це можна вважати дискримінацією ? Бо він канадос ну і явно менш кваліфікований
-
Дякую
-
Треба порада від людей які тут довго і розуміють місцеву корпоративну етику. Маю нового колегу який за ту саму роботу отримує набагато більше ніж я, про те я на відміну від нього у Юніоні. Це не буде грубо якщо я у боса напряму запитаю чого так ? І чи може юніон якось допомогти ?
-
Ви можете поцікавитись вилками зарплат для вашої позиції, якщо ви у профспілці. Однак інформація буде тільки про зарплати (вилку) для членів профспілки.
-
Ну кароче як в Польщі, ясно. Дякую
-
Ок. Але ця інформація є такою, яку ви не маєте знати. Ви не можете прийти до боса і сказати: "а Джон отримує 73 тис, а я чомусь тільки 53 тис. Хочу як Джон". Бос вас запитає: "А ви звідки знаєте зарплату Джона?"
-
Доброго дня) Підкажіть, будь-ласка, чи обов'язково додавати довідку зі школи коли подаєшся на GST/HST?
-
Дискримінацією можна вважати ваше "канадос". Зарплата встановлюється відповідно до вилок зарплати та того, як ви продали себе та торгувались на інтерв"ю. Можливо, у вас зарплата по нижньому значенні вилки.
-
Як в Польщі. Все теж саме , своїм нормально башляють а хохлам пару коп
-
І змінити роботу теж не можеш бо на займаєшся імміграцією
-
Ну так ставайте контрактором і йдіть на свій хліб. Хіба хтось не дає цієї можливості?
-
Обідно просто , працюєш більше року, виконуєш свою роботу краще на відміну від нової людини а вони дулю🖕
-
А, ну контрактор - це зовсім інше. Можна мати контракти із оплатою праці $100-200/годину, в той час, як штатний працівник має зарплату $40/год. Однак, контрактора завтра можуть звільнити, просто повідомивши, що хочуть розірвати контракт, а штатний працівник має певні права, бенефіти, rrsp match тощо.
-
У мене на організації зарплати прозорі і всі про всіх знають так як зарплата коригується юніоном і Юніон дає відкритий звіт про те хто на якому рівні скільки отримує, просто нову людину найняли як контрактора.
-
Можем особисто переговорити
-
я перепрошую, а що тоді ви робите у чаті з назвою "Українська Манітоба"?
-
Маєш тобі: автор злякався чогось і повидаляв свої повідомлення
22 Jan 2023, 08:02
95022/237707
11 minutes ago