Українська Манітоба
-
Є, вони працюють 4 days on/3 days off
-
Ні. Але нехай хтось попробує махінації провести)
-
A car was recently donated to Portage Collegiate Institute in Portage la Prairie for its auto shop students to work on and gain experience in the trade. The vehicle was then donated to a Ukrainian family who had recently moved to the community. We know that we have a number of Ukrainian families coming to Portage la Prairie right now. To be able to afford a vehicle right now is very difficult. It was agreed upon that we would see if we could find a family that could benefit from this vehicle, and we did find a family. And so, it's just exciting that, actually today (November 2), we were able to connect the dots and the the vehicle is being registered now and the family will be able to take possession." portageonline.com/articles/ukrainian-newcomer-family-to-portage-benefits-from-donation-of-car
-
Молодці канадські учні ⭐️
-
привіт, спільното, чи буде хтось сьогодні доступний допомогти з перевезенням дивану? 77.5” wide by 31.5” deep by 27” треба завантажити, привезти, підняти на четвертий поверх пишіть у приватні, будь ласка, вартість послуг та час, коли ви доступні. дякую завчасно 🧡
-
Мені надавали перекладача в хірурга, правда перенесли апойтмент на 2 тижні
-
Добррого часу. Будь ласка порадьте перекладача до визиту до лікаря. Можна за гроші, але не за всі гроші. Про лікарню де надають перекладача не йду . Це окрема лікарня спеціалізована. Якщо є таки, або хтось знає що може перекласти з англійської на українську, російську або іспанську будь ласка напишіть мені в приват. Дуже дякую.
-
Доброго дня . У лікарні можуть сказати , що на дану дату для вашого візиту може не бути перекладача . Так як їх мало , а пацієнтів багато . Перед тим потрібно уточняти . В мене була така ситуація , і я з Гугл перекладачем спілкувалася. Інакшого виходу не було .
-
Вітаємо, Софія! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Нам рази три чотири не надавали на візити до хірурга онколога.перепробували усі варіанти, нічого не спрацьовувало. Шукав офіс лікаря, шукали ми. Хіба переклад через телефон за спеціальним телефоном куди дзвониш. На операції, самі розумієте, це не варіант і лікар вимагав наявність перекладача фізично. Возили щоразу свого. Так шо байка про наявність завжди перекладачів таки байка. Не у всіх лікарнях, не на всіх візитах їх можуть надати.
-
Підскажіть будь ласка, потрібно зробити доручення на продаж майна в Україні 1. якою мовою воно повинно бути написано? ( можливо є контакти нотаріуса, який може допомогти) і бланк якийсь повинен бути, чи надрукувати самому на білому папері для завірення. 2. Тариф консульського збору на сайті консульства в табличці більше 4000 кад за посвідчення, це опечатка?