Українська Манітоба
-
Нотаріус засвідчує особу в першу чергу. Чи він засвідчить особу за чинним канадським паспортом чи українським йому неважливо. Головне, щоб документ був чинним. Однак, для легалізації документів через консульство України, на мою думку, можна додати свої українські документи для референсу, що ти громадян України
-
Добррого часу. Будь ласка порадьте перекладача до визиту до лікаря. Шукаю перекладача не безкоштовно. Про лікарню де надають перекладача не йду . Це окрема лікарня спеціалізована. Якщо є таки, або хтось знає що може перекласти з англійської на українську, російську або іспанську будь ласка напишіть мені в приват. Дуже дякую.
-
Вітаємо, Holly Dolly! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
в лікарні може і не бути штатного перекладача. Попросіть, щоб вам замовили перекладача. Якщо не заборонено правилами, то можете привести свого перекладача. Я працюю перекладачем. Якщо ваш візит поза моїми робочими годинами - з радістю допоможу вам, безкоштовно, але можу тільки по телефону.