Українська Манітоба
-
Мене всі канадці питають де добра українська кухня в ресторані. Не те щоб вони кожен день туди ходили, певно цікаво просто. А я не знаю, бо українську кухню я дома зварю краще ніж будь де. Я ні разу не їла тут українську їжу в ресторані. І не планую 🙂 Хіба десь на фольклорамі чи на якомусь українському заході, щоб підтримати. Я швидше піду купувати те, що сама вдома не зварю.
-
Справа в тому що в цілому ресторанний бізнес тут складний, і в більшості неприбутковий. Український чи ні- дуже важко тут вижити. Сама по собі українська кухня звичайно зацікавить клієнтів, але як часто і чому вони будуть туди ходити- це питання. А українці не захочуть платити ресторанні ціни якщо є вибір- наприклад замовити додому. Такий ресторан виживе якщо зможе с поводити атмосферу куди будуть хотіти приходити люди незалежно від кухні- такий собі social club як в Торонто наприклад Golden Lion. Такий ресторан займе відкриту нішу
-
справа в тому що в Україні теж не дуже багато успішних ресторанів з українською кухнею в порівнянні до інших. Я не так щоб вже багато пам'ятаю, але вони там теж жуже нишеві були в мабуть позаду навіть тих які суші чи ще якусь таку штуку продавали. Але там аудиторія 100% населення, а тут з мільойна умовно кажучі манітобців є 20-30 тис тих в кого рецептори заточені на борщ.
-
Булочкі якись цікаві, таке враження що в них нема розрізу, виглядає так що сосіські просто вставляють в отвір:)
-
Ось тому надіємось що в дівчат з Multicook в Брендоні все получиться :)
-
І шо по чом? Скільки коштують?