Українська Манітоба
-
No utility
-
Добрий день. Дуже потрібна допомога як написати пояснувального листа до IRCC. Ми бачили що UCC була з міністром імміграції і одним з питань було, що в більшості чоловіків нема можливості зробити новий паспорт. І міністр порадив написати пояснувального листа до IRCC. Чи продовжить WORK PERMIT на 3 роки, якщо паспорт до 26 року?
-
Дякую за рекомендацію! ☺️ До фінансового радника я тільки йду, якщо чесно)) У мене зараз ліцензія страхового агента, але ми над її upgrade працюємо 😁
-
Не погоджусь. Я працюю з WFG, і це перше про що ми говоримо, що через сегреговані фонди в інвестуванні комісії більше ніж через ETF та Mutual Funds. АЛЕ, з того, що я бачу на прикладі свого портфеля та портфелів клієнтів - там кращий менеджмент, і вже за вирахунком комісій вони дають кращий ROR. І ще, ніхто про це не замовчує 😄
-
Якщо ви вже звідти, то напевно знаєте, що у WFG немає жодного продукту. Це MGA офіс.
-
Ок, ви лише туди, а вже звідти. Я там був )) Це перша компанія, де я проходив інтерв'ю в Канаді))) На жаль, за 10 років нічого в WFG не помінялось на краще і не поміняється. WFG має інвестиційні продукти, які не є особливо популярні на ринку та які в першу чергу вигідні їм через вищі комісії. Це по-перше. По-друге, там обмежений вибір інвестиційних інструментів. По-третє, для прикладу відкрити RESP через WFG - це прямий шлях, як або втратити гроші через обмеженість щодо гнучкості платежів, або заробити дуже мало через низько прибуткові фонди . По-четверте, якщо щось купляти в WFG, то хіба звичайну term insurance, де тарифи приблизно однакові з іншими брокерами. Ми мали страхування через WFG, але через кілька років знайшли іншу компанію з нижчими тарифами і кращим покриттям. По-п'яте, філософія продаж WFG щодо whole insurance, подаючи це як "свій банк", або infinite banking таргетує в першу чергу людей, яким той продукт не потрібен і які приймають рішення через емоційність агента. Семінари від WFG про "фінансову освіту" - класна штука, але вони мають ціль - продати їхні продукти. По-шосте, зайдіть на будь-який фінансовий форум, погугліть відгуки про WFG та знайдіть виграні судові позови проти агентів WFG.
-
Я дуже добре знайомий з WGF. Я був ліцензованим агентом. Плюс я понад 7 років працював у найбільшій страховій та інвестиційній компанії Канади і мав змогу побачити, з чого складається тариф страхування і яка складова там для брокера. Ще раз... WFG - це мульти-рівневий маркетинг передусім з усіма наслідками цієї моделі саме для клієнта.
-
Ви не праві. Я вам це кажу з середини. Найбільший плюс компанії і те, що мені як спеціалісту розвʼязує руки, і те, з чим ви, напевно, не знайомі, це те, що ми надаємо послуги від багатьох компаній, серед них BMO, IA, Equitable, Ivari, CPP та інших. Це означає, що я не маю продавати «чиїсь» продукти, а можу запропонувати клієнту найкраще, що підходить саме під його ситуацію та цілі. Це перше. По друге: кажучи вони, ви маєте на увазі всю компанію, що є дивним для людини з вашим досвідом. Для тих, хто не знає що таке MGA - managing general agent. Це означає, що це грубо кажучи, компанія котра дає платформу для роботи багатьом агентам. Навчає, дає доступ до топ компаній, але треба розуміти - що до її складу, як і до будь якої іншої компанії - входять люди. І ваш досвід залежатиме від конкретного спеціаліста. Якщо вам попався хтось непрофесійний, це не говорить про всіх спеціалістів, погоджуєтесь?
-
User Айка Замировна has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
І знову, дивіться, будь ласка, на компанію, через яку інвестуєте! WFG тут не при чому, у неї немає жодного продукту. Треба бути уважним з ким інвестуєте в плані спеціаліста, і в якій компанії - вона має бути надійна.