Українська Манітоба
-
Тобто у вас за все життя було два закордонних паспорта ? Ви будете подаватися на третій по рахунку ….?
-
Треба здати. На руках можете мати тільки два паспорти: перший - той, що зараз маєте, а другий - той, на який будете подаватися. Всі інші паспорти треба здати, навіть протерміновані
-
Як варіант, можна до Торонто чи Монреалю, а звідти фліксбас чи мегабас (на останній можна зловити квитки і за $5), тільки це додатковий час, і ви скоріш за все не встигнете за один день. Але я б на вашому місці почекав, і шукав квитки за три-два місяці до, а не зараз.
-
так, все вірно
-
Можливо там якраз якась подія- велика конференція чи виставка, тому така ціна. По календарю показує пару днів дуже дорогих, решта- середня ціна, що є типово для сезону, адже це літо. Тобто вниз навряд чи піде. На kayak.com чи інших сайтах можна виставити опцію monitor prices і вам будуть приходити повідомлення.
-
він просто вже не дійсний, є у мене з собою, навіть без біометрії
-
дуже дякую, подивлюся. Отож, може ви праві і там таки якийсь концерт буде 😅
-
В де ваш перший паспорт ? Ви його анулювали ? Він у вас є на руках ?
-
зрозуміла, дуже дякую)
-
Вам буде потрібно його привезти у посольство…..те що він не дійсний по даті не значить , що він не анульований Ми це вже проходили Консульства не буде робити вам третій паспорт…поки не анулює перший….вам дадуть заяву , і щось відірвуть від нього ( не памʼятаю точно )
-
На майбутнє , якщо в когось такаж ситуація….але паспорта немає фізично на руках То треба йти у поліцію і писати заяву на втрату ,щоб поліція видала incident report і з ним їхати до консульства ….це якщо у вас є не анульований паспорт ( без заяви паспорт дійсний , навіть якщо дата вже вийшла ) ( це якщо хтось збирається робити третій паспорт )
-
Може вам пощастило 😎
-
як красиво
-
Я б такі поради не ризикнув роздавати, бо не дарма при подачі на візу, вп і т.д. у вас питають, чи втрачали ви колись паспорт. Як мінімум, обробка ваших заявок затягнеться. І хоча ви його насправді не втрачали, ви подаєте заяву в поліцію, і напевно інформація про це назавжди залишиться у міжнародній базі викрадених/втрачених паспортів.