Українська Манітоба
-
І не важливо що я букав переліт на LOT, один із рейсів (скасований) був air Canada, цього достатньо
-
У Канаді є вимоги там досить жорсткі. Мені еір кенада повернула там норм коштів, щось під 2к з двох білетів.
-
За disruption
-
Ви компенсацію з них затягнули?
-
Так в мене перенесли на сутки, точніше відмінили і запропонували на наступний день. Це більше 9 годин і мені за 2 квитки виплатили 2к, я літав у Європу і назад, загалом білети були щось біля 4к, тобто можна сказати я злітав за 2к замість 4к
-
А місяць тому взагалі цирк був. Мав вечірній рейс в Торонто (Westjet). Зранку отримав меседж, що виліт переноситься на 2 години, окей, за день літак ще назбирав годину+, і після посадки в літак орієнтований час прибуття був 3+ години запізнення, що вже підпадає під компенсацію. І тут магія — капітан оголошує, що всі мають вийти, роблять якийсь ремонт за 15 хвилин. Знову посадка в літак, загальна затримка 5 годин, в компенсації відмова.
-
Не залежить. Мені також давали ті чеки на їжу і готель на ніч. Вони самі не запропонують, треба заповнити клейм, ось інфа: rppa-appr.ca/eng/compensation-flight-delays-and-cancellations У вас є рік щоб подати клейм.
-
А, здається є таке там в умовах, от хитрі
-
Ага, там в Придніку трохи знесло прям…а в моєму райончику залишки прибирали із даху
-
Стань фотографом із нуля! 🎥 Онлайн-навчання, повна підтримка 💡 та знання, які відкриють для тебе нові можливості. Пиши в дірект — забудь про сумніви, почни зараз і створюй фото, які надихають! 📸 Твоя мрія може стати реальністю, просто зроби перший крок! 🚀
-
Шукаєш роботу? Ми маємо для тебе чудову пропозицію! Надсилай резюме в ЛС