Українська Манітоба
-
Читав на редіті як людина у дитинстві гризла popcorn ceiling, а потім через 40 років дізналась що там асбест у составі😀
-
Навколо електричної панелі Rat Nest з дротів Зроблено дюже неохайно Як що так зроблено "Те Що Бачитиимуть Люди", Можна уявити, як зроблено "Те Що Ніхто Не Побачить" Підказую: Кожен СпотЛайт в селі має мати Vapor Boot Як що його немає, або зроблено "криво" - буде конденсат збиратися та капати потрохи.... Інсулейшен у стелі так саме стане мокрим й замерзне льодяником -> ось тоді буде справжня біда Cathedral Ceiling варто оминати за можливістю.... Тримайтеся подалі від подібних хат.....
-
Доброго ранку. Я помітив дещо цікаво у сфері де я працюю. Наші постачальники та конкуренти та наш магаз не має статтей на сацті. Ну тоюто мало інфи про продукти як юзати і тд. Мені стало цікаво чому, я так розумію бо не хочуть mislead і потім получити проблем за це. Тобто інформацію яку ви публікуєте на сайті довжна бути ну дуже достовірною з любого бокк, чи я правильно розумію, бо мог і до суду подати споживачи?
-
Бачив, будинок сторічний у Норт Енді, задули повністю піною з бейсмента (якщо його так можна назвати) і до даху. Знаю що будинок будуть продавати. Так, спрей фом це дорого, але думаю спрей фом може багато чого приховати від інспекцій 🥸 Але так, можливо це не перекупи 🤷♂
-
Я як тільки приїхав, то працював в спрейфом і бачив однин будинок в який замовили заспреювати бейсмент, не відремонтувавши величезні тріщини. На мою думку просто хотіли скрити ці тріщини щоб продати будинок. Там було очевидно що будинок розвалюється і робиться косметичний ремонт просто щоб продатися. Гнилі біми закривали драйволом, а бейсмен був незакінчений і не було сенсу його фінішувати так як він був маленький, от вони й заспреювали.