Українська Манітоба
-
О, маю історію. Цих вихідних була на опен хаус в своєму районі. На фото - хата-лялечка. Діти школи би не міняли. Пробила в інтернеті, що була продана в жовтні і тоді там був старий ремонт із квітчастими шпалерами. Тож купили, зробили реновейт і продають. Зайшла в ту хату. Перше - вхідні двері щільно не зачиняються. Підлоги нові, але риплять, стіни таке враження що аби як криво замазані гіпсом, а про фарбу забули. Завіси на міжкімнатних дверях гарні ужасні, як і двері. Зайшла на кухню, пробую відкрити дверку кутової тумбочки - фіг там! Конструкція така, що сусідня не дає відкритись нормально. Тобто, краще би вже не робили той реновейшен. Коштувало те чудо (60-х років) 400к. Думаю, який дурний то буде купляти, щоб все переробляти. Продали! Десь за тиждень - два дізнаюсь по чому. І ще одна хата ввела мене в шок вчора. Той самий район. Була 350к. Смерділа так, що я тікала з неї. Там треба було все здирати і меблі викидати, щоб того смороду позбутися. Продана за 390! Я плачу 😭
-
Ви таунхаус не розглядаєте? Ось гарний варіант www.realtor.ca/real-estate/27876288/3-439-pandora-avenue-winnipeg-west-transcona
-
Мій друг якраз в цьому комплексі здає в рент, але купував за 210к
-
Не погоджуюсь, живу вже рік в Таунхаусі і нікого не чую. До цього жила в апартаментах і так дуже чутно було абсолютно всіх сусідів. На мою думку, це різні речі
-
На фото виглядає гарно, півроку тому ціна за такий юніт була $319К
-
Так, зараз проценти на іпотеку (fixed) впали трохи, також «йде» дуже бізі сезон руху на ринку нерухомості
-
Зовсім не так, багато знайомих мають side by side, нічого не чути бо є нормальна sound insulation
-
Ну то може вам пощастило із сусідами, вони тихі і працюють 7 днів на тиждень 😂 Хто щоб не казав, а всеодно - окремий будинок є окремий будинок. Ти сам собі хазяїн і жодних обмежень. А так спеціально себе обмежувати і думати за тих сусідів ща стіною кожного дня на 20-25 років? Чи не засильно діти бігають вночі, чи зробити тихіше тв? А може не треба кликати шумних друзів на вечірку? Навіщо так жити?
-
Ну для когось 700к не проблема якщо продати перший дім, і багато нових будинків за костко на ріджент можна за 500к купити
-
І простоїть ще 100 років точно
-
Ну дивіться, кожному своє, друг купив дешевший side by side, сплатив вже, і будує іншхату на коста ріці
-
Тут ціна ще краща🔥
-
Про який термін ви говорите. Не важливо чи ви були в Канаді, чи не були, були рік чи були пару днів - робите Police Record Check у поліції Канади, якщо вам це треба по роботі, і якщо це така вимога з вашої роботи. Це робиться онлайн - заповнюєте інфо про себе і через тиждень десь вам прийде готовий