Українська Манітоба
-
Карта є, хочу її якраз закрити, бо по 17 зл знімає. Але міняв телефон, і активація банківської апки злетіла і ніяк не активується. Картку поаовняю через Wise, але з неї не можу заплатити 🤯 Коротше, знайшов сервіс ding.com вирішив спробувати. Поповнив рахунок, гроші зайшли на рахунок моментально. Комісії взяли 3.99 cad. Рекомеудю
-
Ні, суто дівчатами, я і дві доньки…
-
У кожного громадянина України має бути власний закордонний паспорт.
-
Ок, не хочу показались занудою 😁 Але… Перша дочка нарождена в Данії, ми з чоловіком два українця, звичайно оформлювали/здобували довідку громадянства України для неї, бо Данія не Канада громадянство всім «направо наліво» не роздає 😁 Так ось громадянство України старша донька має по документах, а от закордонного паспорта Украіни ніколи не мала, була «вклеєна» в мій паспорт, менше з тим в Україні була вона багато разів то зі мною то з чоловіком ~4-5 разів по канадському вже паспорту, теж не мали проблем при виїзді з України… не знаю 🤷🏻♀️ то що теж недобросовісна робота прикордонників? Короче ми плануємо літом 2025 року їхати в Україну по канадськім паспортам і тепер в мене ступор 😵💫 Поможіть 🙏 розібратись українцям канадського походження чи vice versa… Я вже сама заплуталась хто ми є, і як то краще зробити щоб повернутись до дому в Канаду?
-
Так ти в Україні все швиденько зробиш без всяких консульств, no worries
-
Господи, я бачу як люди ловлять слоти на оформлення паспорту, в мене вже починається знепретомлення: Дія, слот, оформлення паспорту 😵💫 Все вже заторможується на слові Дія 🤦🏻♀️ шо це? Риторичне питання…