Українська Манітоба
-
Тобто, найоптимальніший варіант - це оформити Довідку про набуття громадянства в Канаді, а потім вже закордонний паспорт в Україні.
-
Можна і в Канаді ту довідку оформити…саме в Канаді це буде швидше набагато Та й і в Україні можна цю довідку оформити. Проте в Україні буде довше
-
За старшу я не переживаю, вона має оформлену довідку, а молодша не має нічого… то їй треба оформлювати довідку про громадянство України, тут в Канаді чи то вже можно зробити в Україні?
-
Знайомий нарешті отримав канадський паспорт, це вже його третьє громадянство. Я йому побажала на цьому не зупинятися і отримати ще і четвертий паспорт. І дійсно, спочатку він отримав по пошті 1 канадський паспорт, а потім ще 1. Ходив потім здавати 😀 Так що, побажання збуваються!
-
Можна заїхати по канадському, а в Україні оформити вже українські документи Як варіант
-
Добрий вечір. Ситуація наступна: Випадково знайшов свою карточку ще з Польщі "BNP Paribas" дебетова. Яку я думав, що загубив чи залишив в Польщі. Але такий сюрприз трапився. А там є гроші. Чи можно якось їх зняти?) Піти у банк та спробувати
-
Головне - це показувати паспорти тільки визнаних країн 🌚
-
Це буде найшвидше
-
Вітаємо, Roman! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)