Українська Манітоба
-
О Боже! 🙈 виходь звідти!😁 Добре що ти хоч не заплатила $7-10К консультантам! Навіть не знаю що добре зараз чи оці технологіі, чи так як я ходила на пошту кожний день Пн-Пт. та перевіряла свою поштову скриню на номінацію/пр як лунатик 😵💫😁 Терпіння нам всім 🙏
-
Мене чесно манить не так мова Я ні іспанську ні бразильську не знаю Манить клімат і наче ціни дешевші (правда я не фрілансер і ніде ніякий бізнес на мене поки не працює, але коли буде щось одне з цього то було б круто там жити) ну і все таки на мою думку трохи цивілізованіше ніж в Азії Хоча теж манять країни типу Філіппіни Камбоджа Вʼєтнам Індонезія Малайзія Але з мовою важче і взагалі менталітет ще дальший а все таки в Мексиці і тд думаю швидше собі б дав раду
-
Так, це поглиблена перевірка, до декількох років може йти
-
Я перевіряла скриньку на наявність карти навіть коли ще не мала номінації! Просто вірила і все!
-
Я просто хочу побачити маму, а мама сказала не приїжджати без PR, тому що прочитала історію про ту дівчинку, якій неправильно оформили візу і вона не могла повернутися, і думає, що і у мене так буде) у нас трошки просто тривожна родина, навіть чихуа трошки дьоргане 😁
-
Іноді достатньо просто співпадіння по імені. В Україні, до речі, якщо замовляєш в реєстрі витяг про несудимість і є співпадіння імені з кимось, хто в розшуку, реєстр проводить перевірку 5-6 тижнів, хоча зазвичай витяг готовий за півтора-два. По аналогії і тут працює
-
в основному коли є питання, чи не являєте ви собою загрозу державній безпеці. там купа нюансів, на сайті можна почитати детальніше, але причини не мають бути пояснені, просто якщо щось у заявці здається підозрілим, цього достатньо
-
Чув цю думку і неодноразово. Кожен має право на своє бачення. І кожен сам собі придумує причини і оправдання. Дуже часто"заради майбутнього дітей", грошей, реалізації себе бо в своїй країні не вийшло ітд. Але від "комуністів і корупції" ще не чув) Корупція і комуністи і в Канаді є )))) Ще скажіть від бомжів і наркоманії втікали )))