Українська Манітоба
-
Щоб розуміти наскільки неадекватні ціни стали у Вінніпезі та окрузі, це будинок в Greater Montréal, 30км від міста😀
-
Ха, це фігня, ось чувак зробив підбірку youtube.com/playlist?list=PL-Ql46z3sJ-8ePOSbPLoF-UvYZTvcCM0c&si=-f9dFCA3g6MhamjM
-
Не факт що брік, думаю то просто декоративний 😀
-
Це не він, але шось схоже www.realtor.ca/real-estate/27680357/2820-rue-principale-mascouche-domaine-guilbault
-
Де? Ste Anne 50км майже, дома від 500к нові(картонні будочки звісно)😀 У сторону Selkirk там теж саме що у Вінніпезі. Дешево щоб, це 100+ їхати треба напевно. Лінк тримайте. www.facebook.com/share/15pW9gM2jq/?mibextid=wwXIfr
-
Якось читав статтю, чому саме з дерева будують більше. Короче, вся проблема у транспортуванні. Цегляні заводи у кожній провінції не побудувати. Возити цеглу через всю країну це занадто дорого. Дерево легше у вазі у багато разів і тому саме транспорт коштує менше( Ну і побудувати з дерева треба менше сил докладати. Короче маємо шо маємо😔
-
Ну зробили фасад красиво, під класику та не вульгарно вийшло. Одразу бачиш, французи робили🥰
-
Ну тому і пишу, що думаю не брік🤣 Я просто не знаю, може тут роблять так що одна стіна брік а інші панелі, якщо вони додумались з картону дома робити, чому б і ні 😁
-
А це нормально що ціні у Вінніпезі вже майже догнали Монреаль? Де зп та інфраструктура тоді на такому ж рівні хочаб? 😀