Українська Манітоба
-
Якщо ви там працюєте, то взнайте чи є у вас shares purchase plan для працівників. Але навіть без того- Можете для своїх RRSP якщо self managed, можете у online broker чи в банку- в залежності де у вас є investment рахунок. Вони вільно продаються. Full disclosure- при купівлі любих акцій ви дивитесь на майбутній потенціал. Минулий performance це лише один з показників. Один з інших показників- це дивіденди, які зараз досить непогані у Extendicare, і платяться кожного місяця,
-
Ну не година, а 3 1.5 😂
-
Нам не вистачало ще громадянської війни в часі їзди🌝
-
Понеслась)
-
Я їду 😔 Тільки коли треба обʼїхати когось швиденько*
-
+ по трасі ніхто 100 не їде, 120-140 зазвичай 🌝
-
Значить так, можете скрінити, на днях, може навіть сьогодні ввечері, трамп/маск або хтось з них знайдуть «візитівку Яроша» на тому мітингу!😂
-
В нас штрафи маленькі, але ловиш по 10 на місяць. Тут великі, але зловити майже нереально😅 Тому усі і гоняють як зрозумів😀
-
Я теж їхав, але коли тебе 10 фур обгоняє зі швидкістю 130 вже починаєш теж їхати 🌝
-
Да тут таких купа як я зрозумів, бо система MPI з балами тупійша, 2-3 рази попався і тобі вже фіолетово на все, більше не буде 😁
-
How to change your shoes in the air 😂 Step 1 x.com/elonmusk/status/1892627335188230260?s=46