Українська Манітоба
-
Я памʼятаю як стояла на кухні шось робила і приходить смс з України: «Почалось…» 😞
-
Я прокинулась по будильнику щоб йти на роботу, це був точно будній день. Взяла телефон, а там родичи пишуть що війна почалася. Я думала не йти на роботу, але потім зрозуміла, що так навіть буде гірше. Прийшла, на роботі вже всі знали. Почали мене розпитувати, жаліти, а я починаю речення і не можу закінчити. Друга спроба і знову не можу закінчити. Вибачилася, сіла на своє місце
-
Ми так і не пішли з чоловіком на роботу… всю ніч не спали, дзвонили до рідних… Тільки під ранок вже провалилась в сон…
-
+ $10. Добраніч 🙂
-
Футболки з нікнеймом будуть краще помітно 😉
-
Я прокинувся від вибухів за вікном, виглянув з 8го поверху і побачив 6 грибів( почав телефонувати молодшому брату, щоб він там збирався до мене додому з гуртожитку. Поїхав став в чергу на паливо, міняв гроші людям, кому з доларів, кому з карток, бо приймали тільки кеш. Добре що 23го ми закупалися продуктами. Поїхав законсервував всі обʼєкти що були в ремонті і додому….ледве батьків вмовив виїхати з під Ізюму, як чуяв. перший тиждень більш-менш, потім вже і танки по місту і літаки прям над будинком…але ми просиділи цілий рік в Ха в надії що закінчиться все.