Українська Манітоба
-
А ми так видаляли три нерви Ну невідомо що вам необхідно робити
-
Скоріш за все вам дадуть антибіотики Може вам хтось щось інше напише….
-
Всім привіт, ситуація така, в понеділок ДН юбілей, хочу на роботу колегам замовити української їжі, підкажіть якусь заклади чи місця, цікавить щоб вони робили доставку
-
«Пряма сварка» - це коли «ти дебіл! - Ні, це ТИ дебіл!» чи що? Це вже непрофесійно, звичайно. Я ж про те, що свої інтереси треба відстоювати і на роботі в тому числі, і буває, що це треба робити прямими словами в лоба «ні, мій тім не буде робити те, що ви пропонуєте» наприклад. Так, як зробив Зеленський )
-
А якщо над нами їздять ? В нас три українки на відділі , і пашемо за всім 😄 робимо швидше і більше за всіх ) філіпіні та громадяни Індії) А якщо ми починаємо slow dawn то нам бігають кричать hurry up, то як це модно терпіти Як діло було робити важку роботи до підійшов лід хенд і каже : хтось з вас це буде робити , якщо ні я переведу вас в інший графік , чи це є нормально ? І як тут не поконфліктувати ? Коли його нація нічого не робить ….
-
У нас один із branch manager отримав скаргу ,через анонімний репорт ,за те що він пʼяний прийшов на роботу і кричав на підлеглих ? Знаєте що сталося 😂 Звільнили людину,яка скаржилась. HR одразу злив інфу менеджеру 😂😂 Але той менеджер вже років ,як 20 працює і є акціонером компанії .
-
Звичайний дантист може прописати ультрасильні рецептурні анальгетики, щоб втамувати біль тут і зараз, а потім уже розбиратись, що робити
-
Проте тут можна сейфті за кеш зробити 🌝
-
Якщо чесно, я не розумію цього моменту в канадській культурі: чому не можна вимагати від людей, щоб вони робили свою роботу? Я більше не про робочі конфлікти, а про сервіс, наприклад. Ну люди найнялись сюди, знаючи свою обовʼязки, для них сюрприз, що їх треба виконувати? Я маю на увазі не скандал, а нормальна аргументація з розумінням своїх прав як клієнта. Чому треба вуалювати свої претензії і чому їх ввічлива (не оруща!) презентація вважається тут некультурною - для мене загадка
-
Тільки сенсу 0😀