Українська Манітоба
-
Так Що тут важливого коїться останні два дні? Окрім бла бла Трампа, щось важливе і цікаве було? Чув про u4u тільки
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, вчителя з підготовки до Celpip. Дякую
-
Скажіть, будь ласка, на яку частину ліміту кредитної карти банк максимально може запропонувати installment? Якщо ліміт на 10000, наприклад, є діючий installment на 3000, якщо буде покупка ще на 4000, банк пропонуватиме installment на цю суму, чи це вже овер допустимого?
-
неприємно, звісно, але постарайся не засмучуватись 😁
-
Як на мене треба брати краще з 2х світів. Не треба кричати в лице комусь що він тупий, але і казати шо «все супер і ти молодець, ось тільки така в тебе проблема…» також не дуже культурно. Якшо людина фейлить, кажи прямо в лице, якшо менеджмент каже дурню, кажи прямо в лице, тільки без грубощів. Але то ІМХО
-
Я це говорю щоразу, просто щоразу всім канадцям з якими пересікаюсь. Що ми не біженці,не сидимо на виплатах, не маємо дитячих перші роки і права на рент асист. Шо це просто робоча віза. Кажу про розмір одноразової допомоги і її мізерність. Що ми подаємо декларації,що більшість працює на двох і більше роботах. Що наші відкривають церкви (кон'юнктура Вінклера😁), запускають гуртки і т.д. Не повірите - це дії як таблетка що приводить до тями всіх. Чи діяла..бо з нового у розмовах з канадцями - ви забрали наші робочі місця, нашу аренду (і тут трохи праві), і навантажили лікарні. Але якби це блін той же КУК робив як інфопропаганду це б діяло краще.
-
Якби то було так, то всюди б не писали: ми не толеруємо агресію, якшо будете кричати, ми вас не приймем/скинем слухавку. Ви думаєте це стали просто так писати? 😂
-
Я знаю зворотній приклад. Нещодавно одна стоматологічна клініка у Вінніпезі подала в суд на клієнтку, по-моєму, навіть українку, за ʼнаклепʼ. Та написала в гугл відгуках, що клініка іі ввела в оману стосовно покриття своїх послуг страховою . Цікаво, де та межа між бути найс - захищати свої права - подавати в суд.
-
Порадьте, де дитині проводять свято, щоб запросити дітей зі школи. 7 років
-
Мені на роботі чувак сказав: о так ти думаєш на 10 кроків вперед! У мене в голові тоді пронеслось: а ти взагалі не думаєш 😂 Як професіонал він дуже поганий, але як людина не погана)
-
Тупо зайти на Rent Assist eligibility і скинути тим хто доводив. Ні, перші роки не мають права.
-
Тільки тим хто заїхав в статусі ПР. З хвилею Куаету були й такі хто швидше отримвав статуси, хто був вже давно в розгляді. Колеги могли пересікатись з такими. Також були TAP befits перших пару місяців чи рік. Вони покривали трошки житло в т ч Програма діяла не довго, і не всі через неї проходили. Знаю лише одну сім'ю яка їх мала. Там був строгий облік витрат, показувалися стейтменти з кредиток, чеки зберігались всім. Короче жесть. Але люди чемно все облікували і малу ту допомогу. Недовго. І не в бозна якому розмірі.
-
Підкажіть, де мені ознайомитись з тим як правильно отримати дозвіл на будівництво по власному проекту. суть - я хочу розробити проект будинку самостійно, але ж хочу щоб його перевірили ті хто має пправо на його підпис. Далі, дозвіл - будівництво і т.д. хочу почитати як правильно це зробити, щоб будти обізнаним. дякую за підсказки