Українська Манітоба
-
Залежить від останніх двох років доходів. Чи трьох? Справедливості ради. Я приїхала з ПР в 2017 (два роки тривав процес, і це ще було дуже швидко). І сиділи на рент асисті. Задекларований дохід з України за останні 2-3р був мізерний, дохід тут вже був лише в колишнього ~ $19 на годину, я типу в декреті. Перший рік щомісяця ~760.00 Рент Асист. Другий рік взяли в розрахунок також і доходи в Канаді, плюс у мене був парт тайм годин 10 в тиждень. Рент Асист був ~460.00. На третій рік мав бути біля $200, але вже купився дім. Щоб він був великий - той RA, має одна людина працювати, і на середній дохід. Чим більше dependants тим вище сума теж.
-
дякую 🤍
-
Я уявлення не маю як воно працює 😁 Чи воно запропонує ту розстрочку - взнаєте тільки після транзакції. Але може спробуйте подзвонити на звороті картки номер. Може вони більше знають
-
Це вони не знайомі з поляками))) я коли приїхала до Польщі, була вражена, що вони взагалі не мовчать, як їм щось не подобається: велика черга в Бедронці, одразу крик "відкрийте ще одну касу!" Я б і не подумала щось вимагати) Але за моїми спостереженнями, на сході України більш терплячі люди (я з Запоріжжя), ніж на заході) може в нас більше прихованої агресії, побурчати оце все, а не сказати відкрито
-
Через гугл форми дуже легко таке зробити, я можу допомогти розробити методологію і формат, якщо буде потрібно
-
❗️Третя світова війна вибухне до 2035 року: про неминучість таких подій кажуть сотні фахівців із міжнародних відносин, пише Daily Mail За даними Atlantic Council, 40.5% опитаних політичних експертів прогнозують вибух великого конфлікту за участю таких держав як США, Китай чи Росія в найближчі 10 років.
-
Дейлі мейл це як Спід інфо тільки англійської
-
Мають писати таке : «маючи всі переваги над іммігрантами,такі як родині звʼязки ,відміна володіння англійської ,доступ до всіх програм і бенефітів. А також розуміння суспільства ,я хочу щоб мене взяли топ менеджером ,або хоч якимось менеджером ,без досвіду ,та освіти,бажано ,щоб всі умови співпадали з тими ,що я створив в своїй голові ,інакше це харасмент і абьюз , буду во всьому звинувачувати іммігрантів ,погоду ,та Віллі Вонку» . Мабуть такі канадці пишуть це ,розумні люди таке не пишуть ,бо розуміють свою перевагу над іммігрантами .
-
Уряд Канади зробив резонансну заяву, яка змінює реальність у країні. Завдяки тарифній загрозі США, канадська влада позбавить економіку країни та громадян від бюрократичних бар'єрів. Провінції Канади після оголошення про введення тарифів США, нарешті, домовилися. Меморандум торкнувся двох сфер. Перша – це вільний продаж канадського алкоголю по всій країні, незалежно від регіону виробництва. А от спиртне з США вилучать з полиць магазинів по всій Канаді, заявила на прес-конференції Аніта Ананд, міністр внутрішньої торгівлі. Усі провінції, крім Острова Принца Едварда та Ньюфаундленду та Лабрадора, погодилися усунути перешкоди для продажу свого алкоголю в інших юрисдикціях. Угода почне діяти вже через кілька тижнів. За словами Ананда, «покупка вина з Британської Колумбії стане реальністю в Оттаві». Друга сфера - вільна "конвертація" диплому про канадську освіту. Федеральний, провінційні та територіальні уряди розпочали роботу над визнанням дипломованих спеціалістів незалежно від того, де вони отримали свої дипломи в Канаді. План визнання кваліфікацій по всій Канаді має бути розроблений вже до 1 червня цього року. Як каже Ананд, усі професії будуть включені в нову структуру, але провінції та території самі вирішать, які з них матимуть пріоритет. Разом із визнанням трудових посвідчень, прем'єри почали переговори про те, щоб товари, сертифіковані в одній провінції, можна було купувати чи продавати в іншій. Важливо – без додаткових бюрократичних перешкод, за винятком продуктів харчування.
-
Де ви купуєте матраси і які вам подобаються? Різниця між матрасом за $180 і за $600 на Амазоні мені якась неочевидна
-
Це смішно, але ні. Знайома приїхала з Онтаріо. Працювала там вчителем. Хотіла найти роботи тут а їй сказали іди вчись наново