Українська Манітоба
-
Так, але ж вони запитали його і отримали відповідь, тобто знали в процесі, що це не воно
-
я не кажу що було. Ви сказали що вони думали медикаментозне, але і в цьому випадку йому не можна додому бо йому треба згущувачі і слідкувати за тромбами, а це тільки в лікарні
-
Там є юридична різниця - відмова від відповідальності за ефективність і лікарська помилка, яка призвела до негативних наслідків. Тому і потрібний адвокат
-
Та отож. Перед тим як іти до юриста і платити йому гроші, потрібно розуміти що саме ви хочете? Судити лікаря за malpractice- буде нереально довести. Моральну шкоду тут не компенсують, це вам не Штати. Чим краще збудуєте свій кейс, тим більші шанси. Але який саме кейс?
-
Не про цей випадок, не знаю як в стоматології, те що сталося це просто жах, і разом з тим, при багатьох операціях пацієнт підписує папірець, що він усвідомлює всі ризики, попереджений про всі можливі ускладнення і не будете мати претензій, щось типу такого. Але це не стосується, якщо лікар дійсно зробив не правильно виривання зуба
-
Дякую
-
Добрий вечір, до якого числа потрібно здати декларацію? (найманий працівник)
-
Yes, in Canada, you can sue doctors for medical malpractice, including for pain and suffering, if you can prove negligence and that it caused you harm. www.lexpert.ca/news/legal-faq/suing-a-doctor-for-negligence-legal-steps-to-take/381411#:~:text=Yes%2C%20suing%20a%20doctor%20for,as%20the%20plaintiff%20%E2%80%93%20must%20consider.
-
Тому і потрібно добре це продумати і зрозуміти- за що саме була відповідальна клініка? За що саме лікар? Що можливо ви не так зробили (повірте мені, інша сторона обовʼязково знайде щось і буде пробувати що ви не так сказали/зрозуміли/ сказали їм невірну інформацію). Я не відмовляю позиватись, але треба мати дуже сильний кейс щоб мати шанси. І справа може тягнутись роки, юристу ви платите за години, помісячно приходить рахунок. Поки буде суд, ви можете накопичити тисячі доларів рахунків.