Українська Манітоба
-
Так, мені здається в чаті завелась розсінхронізація. Ні мене ні Сашу не хвилює питання вибити грошей тут. Здебільшого ми обурені кількістю пройобів і похуїзму які відбулися з боку кліники в цій ситуації і максимум чого б ми хотіли досягти - шоб більше такого ні з ким не трапилось, бо це було смертельно небезпечно
-
Знаєш я хочу щоб у них забрали ліцензію і провели переатестацію знань медперсоналу, наприклад. Або заборонили роботу одночасно з кількома пацієнтами на одного лікаря. Або щось щє шо допоможе захистити когось від такого піздеця у майбутньому. Так шо мені мабуть реально тут кращє до якоїсь асоціації стоматологів чи хто цим там займається
-
тут це в чаті?😂
-
А що тобі gpt каже? Можливо це?
-
Тут є асоціація стоматологів. Коли мала проблему із стоматологією через gpt писала скаргу, і він давав поради Дуже допомогло
-
І пишуть, що впав надовго 🥹 на місяці-роки
-
І в мене не працює. Видає помилку Раз всі активно подають
-
Я писала в gpt повну ситуацію, питала що мені робити, куди я можу звернутись та що написати. Там така скарга була, що я читала і самій страшно стало😂 Але це все дало результат, без жертв так сказати. Безкоштовно все зробили і ще 2 безкоштовні зустрічі для контролю самопочуття мене та каналів Перероблювали в іншій лікарні, це було одно з моїх умов, так я їм не довіряла І скажу, що вони якщо реально розуміють, якщо їх косять підуть на всі ваші умови!!
-
Тут це в Вінніпезі
-
Я на минулому тижні порізав руку, відсидів 7 годин в urgent line; позвали, дівчинка індійського вигляду сказала що буде мною займатись. Тремтячими руками зашила. Я запитав, а може чимось обробити, антисептиком там? Сказала намажте вазеліном. Через два дні частина швів розійшлась.. заклеїв wound strips. Якось так.
-
І ще з мого боку була така собі хитрість. В скарзі було місце де треба було вказати номер зуба його розташування І я навмисно залишила в скобках (номер зубу та його розташування) щоб це було схожу як на бланк від ніби юриста, що я ніби повинна була вставити свої дані в деякі місця Тому що в сказі я додавала «залишаю за собою право звернутись до юриста» Це так сказати, моральний тиск 😂