Українська Манітоба
-
Ну я точно не трагік 😂
-
у театрі корпоратив, не запросили трагіка та коміка: (трагік плаче) - А-а-а, не запросили! Не пам'ятають! (комік сміється) - Ха-ха-ха! Не запросили! Пам'ятають!!!
-
Можно і 🍷🍸, відробила вихідні! Можно трошкі і розлабитись… Ох тяжкі діткі заробіткі!😀
-
Вітаємо, Oleh Polishchuk! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Kumar! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
goo.gl/maps/8jGkQmKDHe7s7ay89
-
Новини про наш пілотний проект - Free Tax Clinic (безкоштовну податкову клініку). По-перше, якщо ви не бачите вільних місць, це означає, що всі волонтери вже мають записи аж до 1 травня. По-друге, є скасування зустрічей, і появляються записи щодня. По-третє, з понеділка будуть кілька нових волонтерів, до яких можна записатись. Додали кілька слотів на понеділок. За перші 5 днів роботи до наших волонтерів записалось 237 сімей на заповнення податкових декларацій. Також щовівторка та щочетверга з 10:45 до 14:30 у приміщенні UNF буде волонтер для записів in-person та прийому українців з вулиці, якщо у вас супер проста ситуація і ви маєте усі документи роздруковані при собі. На даний час реєстрація in-person закрита до 24 березня через шалену популярність та обмежені години волонтера. Слідкуйте за оновленням. В середньому, на один запис ми маємо дві податкові декларації за двох дорослих членів сім'ї та плюс вносимо інформацію про дітей. Дуже просимо надсилати всю інформацію до волонтерів заздалегідь. Так ви пришвидшуєте нашу роботу. Дякуємо усім нашим волонтерам за час, який вони присвятили допомозі українцям, які вперше подають податкові декларації.
-
Дуже дякую😊
-
Всим привіт. Підкажіть будь-ласка, може хто знає, що робити у такій ситуації. У старшої дитини дія паспорту, звісно і віза закінчується в цьому місяці, 3 місяці тому на виїздному прийомі консула паспорт подовжили печаткою на 4 роки. Я подала ці документи до IRCC на отримання нового стаді перміту, і ось тільки прийшла відповідь, типо, ми нічого не робимо, бо ваш документ ще дійсний(стаді перміт), а віза скінчується в березні…Я не розумію, який наступний крок і куди звертатися. Буду дуже вдячна за відповідь, можна в приватні.
-
Підкажить які кроки, якщо ми хочемо поїхати з Вінніпегу, у невелике містечко, будь-яке в радіусі 200 км? Звісно в провінції Манітоба. Як звідси, з Вінніпегу знайти роботу/житло? Автівки ще не маємо. Поїхати з "великого міста" тверде і обмірковане. Ті, хто живе в Брендоні, Selkirk, Steinbach, Winkler, Modern та інших містечках, розкажить, будь ласка, свою історію.