Українська Манітоба
-
Ну що було то було, цікаво, за кого проголосують,тепер уже освічені, у майбутньому?
-
Ні. 90% людей дійсно вважали крис мишебратами. Люди були не готові, піднесені і неосвічені (культурно, політично і економічно). Тому так і сталось. Так що щось зробити в тих умовах було б важко 😓
-
Ну виходьте. Хто вам забороняє…. Донати? Я в перший місяць ще будучи в Польщі скинув всі свої заощадження в сумі майже 2000євро . Потому нічого, якось жив. І рік потім так само. Навіть приїхавши вже як рік в Канаду то тому то тому по сотці то по дві (не то дрібниці) і шо дальше?! Країна хоче вернути мене туди там де я маб маспорт!? А нічого з того що я виїхав ще до по чатку війни? Та і війни якшо на то пішло і не має ….ви там всі сука блядь обкурені чи як? А як люди які живуть за кордонами роками і які тільки хочуть відкараскатись від тооо синього паспртра і які постворювали свмї як ним бути!? Піздячити захищати те від чого вони втікли - від безладу, корупції, беззаконня (те що ми бачимо навіть нараз). Ви всі курва подивіться регіональні хоча би новини. То одного мєнта затримали за хабарі в три зєлені і він відбався….сюрпрайз, сюрпрайз…штрафом. То другий який недобитий вєлік вкрав на 4 роки реальнтй срок….про шо ви люди говорите!?
-
Yes, everyone “knows the drill” - and yet everyone keeps participating in it and then blaming everyone else. Paradox?