Українська Манітоба
-
Револют 30.32 перші €1000, далі +1% 30.62 виходило, ліміт на місяць це😳 Коли виводив USDT влітку через гривню USDT-CAD 1.41 виходило в середньому🥰
-
Мені цікаво, для чого людині, яка знаходиться у безпеці в Канаді, постити такі оголошення - ви збираєтеся долучитися до армії і стати оператором безпілотників? Чи закликаєте когось із тут присутніх? Так не треба ніяких Дій - звертайтесь до мене. Мій брат служить на Харківщині, їм потрібні люди. Тільки врахуйте, що мишей у бліндажах багато і прилітають КАБи. У мого брата і побратимів згоріло все обладнання і дві автівки після прильоту, одна родина втратила батька і сина. Хочете долучитися до збору і допомогти хлопцям - можу поширити збір. Тільки оці ваші пости то нідочого.
-
Який курс виходить UAH-CAD після усіх комісій?
-
Ndax - дуже добра платформа
-
Це гуд. Більше шансів, шо на це почнуть звертати увагу. ( і може навіть шось робити) Бо до цього було : « то все в даунтауні , нас не стосується. Ми просто обʼїзджаєм той район на машині. Ті хто там сам вирішив жити - то сам винен.» А от коли це все почне зявлятись і в інших локаціях думаю ті хто влаштували своє життя там, відчують вайб даунтауна )
-
Ви мене питаєте чому?) думаю краще про це запитати того джентльмена ( чи леді) які облаштували свої апартаменти ото на тому фото вище )
-
Це єдиний позитив в цьому всьому 🙂
-
На McIvor / Henderson перiодично з'являється хлопець, який неадекватний, бігає дорогою, кричить. Не знаю, хто його заспокоює чи забирає, але він неадекватний. Коли востаннє бігала вранці, він був біля Bunns Creek park, я була впевнена, що він мене не наздожене, тим більше зi спущеними штанами🙄, але в парку були мами з дітьми, невже їм не страшно.
-
Ні, це не про веселощі. Деякі люди в чаті серйозно розглядають повернення в Україну, і ця новина може стати вирішальним фактором для них. Це, у свою чергу, допоможе вашому брату, бо всі чудово розуміють, що «відсидітися» в Україні не вийде. Я особисто знаю декількох людей, які б долучилися до війська, якби був визначений термін контракту та можливість його розірвання, а не квиток в один кінець.