Українська Манітоба
-
Питання в тому, що оскільки Вінніпег - найбільше місто провінції, то багато різних програм фінансується за рахунок провінції на запит муніципального уряду. Я більше про те, що про ці всі проблеми говорять давно вже. Десятиліття, певно. А віз і нині там, незважаючи на зміну як муніципальної, так і провінційної влади.
-
Цікаво, чого ніхто не взяв цитату самого мера…
-
Питання в "позитиві", крім того, що, можливо, це відтягне трохи російські війська від України. Однак, сумнівно. Росія воювала в Сирії в небі і там були інші літаки, які могли наносити удари через відсутність у "повстанців" засобів ППО. Насправді, позитив умовний. HTS ("сирійські повстанці") є визнаною в США терористичною організацією, яка має на меті встановити ісламське право в Сирії та Лівані. Протести в Грузії показали, що за роки правління проросійських партій, все менше людей готові виходити і боротись знову.
-
Та вони дострайкуються, шо всіх на парттайм переведуть 😔 Ото буде весело їм… Вже десь писали, шо навіть декого лейофнули під час страйку (я думав, шо так не можна). Короче дуже весело. Ну тут ще питання до банків і інших установ по типу мпі, якого лисого вони на аутсорс повіддавали весь друк. Чого не можна поставити той принтер онсайт? Хай хоч у декількох локаціях по місту. Навіть костко при тобі картку друкує. Наскільки памʼятаю, то можна зробити темплейт з усіма захистами, а фото і данні, наносити пізніше коли видаєш картку, там тільки вумний принтер треба, який буде друкувати під пластиком.
-
Вітаємо, Kate! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
100%. Іноземці (в тому числі і наші ньюкамери) часто не в курсі, що велика відповідальність за те, що було з корінними народами вже в ХХ столітті, несе батько Джастіна Трюдо. А Кретьєн, який був міністром по справах корінних народів і втілював багато з тих рішень, живий і зараз
-
Omni-heat доволі тепле взуття, я маю жіночі… Тільки в мене хата-машин-робота. В вашому випадку автобус а значить можливо прийдеться стояти на зупинці. От тут не знаю чи будуть вони вас гріти…чи можно в них постояти на зупинці і не змерзнути 🤷🏻♀️
-
Першу зиму я ходила в українську зимовому взутті. Тобто не дуже теплому. Їздила на автобусі. Було норм абсолютно. Просто може візьміть розмір з розрахунку щоб теплі шкарпетки одягнути.
-
Я гадаю це притаманно усім націям Ми не такі унікальні у цьому )))
-
А вони молодці) правильно зробили!