Українська Манітоба
-
Логічно:)
-
Так і шо іде до тебе нова порція Наполеона з фруктами і 33 хінкалі задурно?
-
Обережно, зараз і вам подзвонять)
-
Я думаю працівники ресторану тут у чаті. А взагалі він (власник) дуже відомий тим що вміє вибачатись. Ми там були рази 3 кожен раз був якийсь screw up (то вина не було, то щось з їдою не то і тд) і кожного разу він особисто виходив і починав пояснювати чому так важко вести бізнес, і тд і тп;-)
-
Знаю, що в цьому закладі працюють наші дівчата, так що вони могли тут прочитати відгук. Я була там в минулому році з рекомендації. Ну, одного разу мені достатньо. Я все ще шукаю естетику і їжу в одному😆. Але все ніяк. Тому сиджу вдома, прикрашаю довгоочікувану йолку, слухаю Чотири Пори Року Вівальді з Манітобським Джином та його другом Тоніком)
-
А я як зараз слухаю нашого Щедрика в виконанні Pentatonix акапельно Carol of the bell🥰 youtu.be/WSUFzC6_fp8?si=Oyc_TWVpH7KmJtps
-
От коли я була, не вистачило хінкалі, а я саме через них і йшла туди... Ото надо було відгук залишити у картах... Я залишаю лише гарні, коли мені подобається на всі 100%, треба перероблювати себе... Але наші дівчата там - це НАШІ дівчата). Привітні, приємні, зе бест
-
Так нажаль не всі знають що цей шедевр належить нам українцям 😎
-
О, я теж лишаю тільки хороші. Мені з одного магазину в інстакарті возить доставку одна і та сама китайська дівчинка, я її один раз бачила і кожного разу пишу такі переконливі відгуки, що Лілі гуд, Лілі кул, Лілі із зе бест, що якщо поліція їх прочитає, вони вирішать, що я трохи obsessed з приводу Лілі)
-
Ще я деяким своїм співтрудникам включала Океан Ельзи, концерт на стадіоні. Вони просто - інакше не скажеш - а фі ге лі. Від кількості людей, від того, як люди приймали команду, від музики. Ще й субтітрами на англійській добила😂 Коротше, несемо українське в канадську спільноту як можемо😆
-
коли заходить мова, то просто кажу, що Леонтович зробив такий-собі ремікс)) так зрозуміліше) бо пісня - невідомого автора, народна, а от музична обробка вже Леонтовича а те що на цю музику різні пісні кладуть - ну це вже інша історія 😅