Українська Манітоба
-
Як сертифікація будь-якої професії - за хард скілами. Взагалі не розумію постановку питання, якщо чесно. Нормально б виглядала. Але я не наполягаю, що вона неодмінно потрібна. Мені просто дивно, що її немає
-
Це правильно
-
Не маркетолог. Маю припущення що якщо брати курси в університеті де викладачи ставлять гарні оцінки, не важкий іспит, і мріяти хочь би якось закінчити навчання, то мабуть з любого диплому толку нуль. З іншого боку, якщо людина одразу після школі пішла в університет, ніде не працювавши, не бачивши життя, не розуміючи з чим вона хоче працювати, то такому студенту хочется спробувати усього по трошку
-
Це називається «кваліфікація»)
-
Та незайвим було б. А від людського косметолога розуміння расових і національних відмінностей різних типів шкіри ти чекаєш?
-
Еволюція в дії?)🌚
-
Знову ж таки, про склад та що саме потрібно тобі - це догляд, це дійсно важливо. Але ж ти не очікуєш від нього щє знань по цирозу печінки а щє історію походження твоєї раси, правда? От і де гарантія що сертифікація того ж маркетолога буде корисною по факту? І буде взагалі актуальною а не застарілою через умовні 10 років?
-
Хеджхог вже юнікорном став?
-
Маркетинг то таке діло розпливчасте. Приходиш такий ринок досліджувати, а тобі в мотивацію усі KPI на продажі ставлять, і бігаєш разом з регіональними менеджерами ключових (і нових) клієнтів розвивати 🤭 А ще якось раптом виявляється, що ти відповідаєш за асортимент продукції та глибину складського запасу, ціноутворення у регіоні і т.д. 😃
-
А те що заставляють вивчати щось глибше історичне - ну блін, майже всюди те більше для розвитку загального, обширного, проте на своїй стезі
-
Імхо Та не те щоб не зайвим, а навіть і досить корисним. Бо якщо приходить гость/клієнт (хто там як кого називає), і запитується не просто стилю та звуку пролітаючих ножниць, а ще й догляду, то толковий спеціаліст саме через глибокі пізнання може дати гарну пораду, розказати трохи глибше про склад тієї ж продукції (а не просте блін «без сульфатів», типу це прям основне), і за потреби дати ще й розгорнуту відповідь, чому саме щось потрібне, а від чого толку тільки для заспокоєння та витрати коштів…
-
Кваліфікація - це знати що робити з цією собакою на столі, як працювати з її шерстю, які стандарти стрижки. А не те шо, наприклад, якись вест-...- тер'єр був виведений білого кольору тому шо якись титулований хєр (дай бог пам'яті згадати його ім'я щє) ~150 років тому випадково застрелив свою собаку на полюванні. Дуже, блін, корисна інформація для сертифікації, правда?
-
КРІ по продажах, якщо вас взяли маркетологом, а не менеджером з комунікацій, припустимо - правильний KPI, на який ви безпосередньо впливаєте своєю роботою. Якщо не впливаєте, навіщо ви там? Асортиментна матриця та ціноутворення - це також обовʼязки маркетолога, просто не в кожній компанії.
-
Знання про деякі хвороби може бути корисним якраз не мені, як користувачу послуг, а саме майстру. Проте і в зворотньому напрямку це також може бути корисним, якщо майстер помітив щось, на що клієнт ще навіть не звернув увагу. Це так, до прикладу.