Українська Манітоба
-
Знаєш, хто це?
-
Отож
-
Я то в курсі що вони страйкують. Але це мені ще мало прийти в жовтні, п вони з листопада почали страйкувати .
-
І ок. Сказала, що помітила, порадила можливо звернути на те увагу чи ще щось. У розмовах завʼязуються більш дружні звʼязки, клієнт стає постійним і приводить ще й друзів, бо із тобою затишно, приємно, людяно…це ж все-таки сфера послуг, при чому контактна, а не віддалена робота…
-
Доброго вечора . Можливо хтось знає таку ситуацію . Подалася на продовжений ворк перміт і прийшла підтвердження на мій кабінет ще 3 жовтня . І до сих пір вони не вислали його я ще не отримала . Можливо в когось була така ситуація.
-
Та й не тільки Це ж вершина тільки того айсберга…як і всюди 🤷🏼♀️
-
Дякую
-
Опа, їжачок на єдинорожці В свята мчить
-
Це фрагмент картини Яна ван Ейка "Портрет подружжя Арнольфіні", ця собака - пращур брюссельского гріффона та ще деяких європейських гріффонів, а також тер'єрів (про що досі ведуться дискусії). Тобто у десятків сучасних порід був один пращур. Тобто у них спільна генетика, анатомічні особливості шкіри, шерсті, можливо, однакова будова дихальних шляхів (якщо у тебе на столі якась собака зловить анафілактичний шок, наприклад). Розуміючи все це, ти спиратимешся на глибинні знання про істот, з якими працюєш, а не просто "шпіц пухнастий - той-тер'єр лисий". Розумієш?
-
А нащо оці знання? Щоб песикам розказувати, поки стрижеш? 😁🙃
-
Я в курсі шо це за картина. А тепер загули як виглядають гріфони і ти зрозумієш що інтернет - зло, а інші посилання тобі дадуть щє кілька варіантів породи цієї собаньки. А по факту все шо мені треба від неї я побачу на ній. Її шерсть, її будову і її форму морди (про дихальні шляхи). А перша допомога при анафілактичному шоці однакова для всіх порід в Америці - клади собаку і піздуй в ветеринарку бо ти не кваліфікований надавати медичну допомогу