Українська Манітоба
-
Так Можна продовжити Один раз Але там же написано які штрафи за затримку
-
Ми на роботі всіх повідомили що чек кур'єром з іншими доками Так, ще платно, але 🤷🫡
-
Якщо це аеропорт Вінніпегу- то Тім Hortons на першому поверсі, до реєстрації. Також є гарне кафе Stella до security. Можна піти отримати посадковий талон, здати багаж, і тоді чи в Stella чи у Tim Hortons перед security. Після security також є багато місць поїсти- і кафе і food court в Тім Hortons здається також є
-
Всім доброго дня чи знає хто україномовного працівника RBC банку? Дякую
-
Сорі, я не знаю як вас додати ➕😁 Victoria адмін групи, має надати посилання до групи.
-
І як ти то зробила?:) я так не змогла 😁
-
На 1395 Ellice Ave є
-
Дякую 🙏
-
Якщо у вас чек ін онлайн, посадковий талон ви отримаєте на пошту. Обовʼязково зробіть онлайн, тому що чекін в аеропорту може бути платний. Але! Деякі компанії (не будем тикати пальцем у Flair) не присилають бордінг пасс на пошту, тому що хочуть поміряти вашу сумку на стійці. Якщо ви вже зробили чекін онлайн, вони поміряють вашу сумку і видадуть талон там, це безкоштовно. Якщо у вас талон в телефоні, ви прям одразу йдете до секʼюріті, там вам його просканують. Підходячи до сек’юріті, треба витягти заздалегідь з сумки косметичку (має бути прозора, офігенні тревел саме прозорі косметички є в Шоперсі) з усіма рідинами до 100 мл і електроніку. Також треба буде зняти ремені, годинник і якщо не пощастить - взуття. Це все треба скласти самостійно в той великий кошачий лоток. Воду можна з собою в принципі не везти, бо якщо ви одразу йдете на секʼюріті, її прям одразу і треба буде викинути. Після сек’юріті ви вже потрапляєте в зону вильоту, там є Старбакс і багато всяких корнерів з їжею, але там рілі всюди однакові бургери, тому якщо ви на хелсі, я б із собою щось краще взяла) а в Старбаксі тільки кави. Там є пару дорожчих місць з прям сніданками і кон’яком, але там завжди дуже голосно і купа людей. З кавою можна і в літак, до речі) Головне - покладіть в сумку зверху косметичку і електроніку, щоб не розпаковуватись там у секʼюріті, бо кожного разу там хтось це робить)
-
І візьміть із собою льодяники, в літаку може сильно закладати вуха і в принципі вестибулярний апарат в афігу, це необовʼязково так, але якщо ви така людина, льодяники сильно рятують
-
Підкажіть будь ласка Чи є тут, можливо, якась організація Де мені б могли виділити куратора і тд який б міг допомогти Я б хотів тут навчатись Університет/коледж і тд Але хотілось б щоб хтось міг помогти з інформацією і тд Тому що окремо на пряму питаєш в коледжів і університетах Вони за місяць мейлом відповідають зверніться туди, звертаюсь, кажуть далі зверніться ще до іншого Навіть на умовне питання до кого ваш університет рахує куаетчиків чи до іноземців чи місцевих студентів відповідають за місяць Тому якщо є якась організація, яка допомагає з навчанням і інформацією був би вдячний, якби зі мною поділились Колись був в needs молоді допомагають, але більше з працевлаштуванням, або навчанням з школою хто не закінчив 12 класів, щоб отримати місцевий диплом А мене саме цікавить спеціальна освіта (коледжі, університети, техніки)
-
В кожному коледжі/універі є student advisor, записуєтесь до нього на прийом і мучаєте його своїми питаннями:)
-
Послухаю Теж буду турбувати про навчання як тільки верифікація диплома прийде