Українська Манітоба
-
Мене також додайте, будь ласка Пошвидше і полегше одужуйте! І успіхів Вам на другу операцію!
-
привіт) ні в кого раптом не було приколу з RBC останнім часом, що прийшла нова кредитна картка ( номер той самий лишився, а expire day навіть на місяць раніше закінчується тої, якою користуюся), хоча я не подавала на оновлення кредитки чи щось подібне. випадково теж нічого не нажимала в онлайн банкінгу, бо там чимало разів треба вдало неправильно натиснути спершу ніж подати заявку. і в чоловіка така сама ситуація. лише мені кредитка прийшла в банк, а йому по пошті. чи може це бути якимось чином зв’язане з тим, що ми отримали ПР і приносили eCOPR в банк на оновлення інформації і вони для чогось потім надіслали нам повторно наші кредитки? співробітниця банку просто руками розвела, коли я їй пояснила ситуацію, сказала що дивно
-
Вас не виходить чомусь, можливо, у вас заборона в налаштуваннях, я вас тричі додала, але сповіщення немає про це
-
Спробуйте додати мене в контакти, будь ласка. Я не можу вам написати, оскільки пишеться, що я можу писати лише взаємним контактам, але це не так, я багато кому пишу) це ваші налаштування, ймовірно. І в групу теж ваш профіль не додається, у вас там налаштування конфіденційності як у Трюдо)
-
Не чекайте що хтось тут буде проявляти ініціативу. Реалії такі що медичній системі тут класти на вас і нас і на ваші 3.000К$. Дістаньте самі антибіотик і приймайте. Після будь-яких оперативних стоматологічних втручань антибіотик показаний. Як профілактика бактерійних ускладнень, типу ендокардитів ітд. А тим більше коли ще й локально запальний бактерійний процес. Лінкоміцин бажано (хороше накопичення в кістковій тканині) або Амоксацилін.